| |

Οι άνθρωποι του Φιλίππου δεν το φωνάζουν, ωστόσο ο πραγματικός τους στόχος είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ. Γι αυτό το λόγο επένδυσαν σε καλούς παίκτες το καλοκαίρι και ρίχθηκαν στην μάχη του πρωταθλήματος. Σε αυτή τους την προσπάθεια, ζητούν την στήριξη του κοινού αλλά και των τοπικών αρχών.

Την Πέμπτη το βράδυ, οι διοικούντες τον Φίλιππο παρουσίασαν την φετινή ομάδα και τους στόχους της. Τον λόγο πρώτος πήρε ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης ο οποίος τόνισε ότι ο στόχος που είχε τεθεί πριν δυο χρόνια για άνοδο στην Α2 επιτεύχθηκε. «Η περσινή χρονιά κύλησε ομαλά, πήραμε ένα καθαρό πρωτάθλημα, εξασφαλίσαμε νωρίς την πρώτη θέση και αυτός μας έδωσε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε νωρίς για τη νέα χρονιά. Τώρα εκπροσωπούμε την πόλη σε μια νέα κατηγορία, με αντιπάλους ομάδες που ενισχύθηκαν. Έχουμε φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες που έχουμε εμπειρία Α1 κι έχουμε ένα…βουνό να ανεβούμε για να ανταπεξέλθουμε. Είναι μεγάλη κουβέντα να μιλήσουμε για πρωταθλητισμό. Κάναμε καλές επιλογές, έχουμε κατάλληλους προπονητές και δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Έχουμε μια νέα ομάδα και θέλει χρόνο» τόνισε ο κ. Τραπεζανλίδης. Ο πρόεδρος του Φιλίππου σημείωσε ακόμη ότι η κίνηση των διαρκείας πηγαίνει καλά και ότι οι κερκίδες του γηπέδου θα κατέβουν ακόμη πιο κάτω για να φιλοξενήσουν περισσότερους φιλάθλους.

Ο Σωτήρης Σκουρτόπουλος, μέλος της διοίκησης, ανέφερε ότι φτιάχτηκαν οικονομικά χορηγικά πακέτα για να μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Ο κ. Σκουρτόπουλος είπε ακόμη ότι στα εντός έδρας παιχνίδια του Φιλίππου θα πραγματοποιούνται διάφορα χάπενιγκ.

Ο Ηλίας Λαζός, επίσης μέλος της διοίκησης, αναφέρθηκε στις τιμές των εισιτηρίων λέγοντας ότι τα διαρκείας κοστίζουν 50 ευρώ και κατεβάζουν το κόστος ανά παιχνίδι στα 3,8 ευρώ, σημείωσε ότι παιδιά έως 12 ετών εισέρχονται δωρεάν, πρόσθεσε ότι το εισιτήριο για ανέργους θα είναι στα 5 ευρώ ενώ τέλος το κανονικό εισιτήριο θα κυμαίνεται ανάμεσα σε 7-10 ευρώ (την Κυριακή θα είναι στα 8 ευρώ). Ο κ. Λαζός είπε ακόμη ότι δόθηκαν από 3 διαρκείας στις άλλες τρεις ομάδες του νομού (Μελίκη, Ζαφειράκης, ΑΟΚ) για να μπορούν άνθρωποί τους να παρακολουθούν παιχνίδια του Φιλίππου.

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στην φανέλα του Φιλίππου

Εκτός από τις διαφημίσεις, ο Φίλιππος θα φιλοξενήσει στην φανέλα του και το σήμα της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί». Γι αυτή την συνεργασία, μίλησε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» Τέλης Σιδηρόπουλος. «Ο Φίλιππος αποτελεί πρεσβευτή της πόλης. Τώρα γίνεται και κοινωνικός πρεσβευτής βάζοντας στην φανέλα του το σήμα της Πρωτοβουλίας. Περνάει το μήνυμα ότι στην Βέροια υπάρχει ένας φορέας για το παιδί που βρίσκεται σε κίνδυνο».

Νέος χορηγός

Τον λόγο στην συνέντευξη τύπου πήρε κι ένας από τους νέους χορηγούς του Φιλίππου, ο Φράγκης Μαρμαράς, εκπρόσωπος εταιρείας καφέ. Ο κ. Μαρμαράς δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και ευχήθηκε γευτεί η ομάδα χαρές.

Οι προπονητές

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας τόνισε ότι ο Φίλιππος είναι μεγάλη ομάδα με παίκτες πρωταθλητισμού. «Είναι πολύ ισχυρή η κατηγορία με δυνατές ομάδες. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Σαββάτου. Η ομάδα έγινε από την διοίκηση. Αν η διοίκηση δεν στηριχθεί το εγχείρημα θα καταρρεύσει. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να υποστηρίξει την προσπάθειά μας». Με τον Δημήτρη Γκίμα συμφώνησε και ο συνεργάτης του Χρήστος Μπλατσιώτης ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα θα πρέπει να βγάλει περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο.Από την πλευρά των παικτών, τονίστηκε ότι η κατηγορία θα είναι δύσκολη, το θέαμα για τους φιλάθλους ελκυστικό, ότι χρειάζεται υπομονή μέχρι να δεθεί το σύνολο και ότι ο Φίλιππος χρειάζεται την στήριξη του κόσμου και των φορέων.

Τέλος, ο γιατρός της ομάδας, ο κ. Ευγενιάδης, εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στον Φίλιππο.

Προηγούμενες

Παπανώτας: παράπονα για την διαιτησία

Επόμενη