| |

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Βέροιας. Οι παίκτες μαζεύτηκαν στο Ταγαροχώρι κι έκαναν την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γκοραν Στεβάνοβιτς. Ο νέος τεχνικός της Βέροιας δήλωσε: “Χαίρομαι που είμαι στην Βέροια. Τώρα ως προπονητής τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή ομάδα μέσα από την δουλειά. Περιμένουμε και τις μεταγραφές για δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα. Θέλω να παίξουμε διαφορετικό σύστημα”.

Υψηλότεροι οι στόχοι

Ψηλότερα βάζουν φέτος τον πήχη οι παίκτες της Βέροιας. Ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε: «Κάθε χρονιά πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Με υψηλότερους στόχους. Πρέπει να βάλουμε υψηλότερο στόχο. Γρήγορη σωτηρία και ότι καλύτερο προκύψει στην συνέχεια. Τα νέα παιδιά που θα έρθουν θα τα εντάξουμε στην ομάδα διότι έμεινε ο κορμός. Ο νέος προπονητής πρέπει να γνωρίσει 25 νέα πρόσωπα αλλά δεν θα είναι δύσκολο γι αυτόν. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ο Γκιγιέρμο Πέρεζ σημείωσε: «Είναι η 2η χρονιά μου στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια. Περιμένουμε να συμπληρωθεί το ρόστερ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε δουλειά».

Ο Κώστας Μπάρμπας σημείωσε: «Όλοι ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερη η χρονιά. Θα βάλουμε υψηλότερους στόχους και θα τους πετύχουμε με δουλειά. Ο νέος προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία. Ελπίζουμε να είναι κάτι καλό, να μας βοηθήσει κι εμείς να βοηθήσουμε αυτόν. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας».

Προηγούμενες

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Νοσταλγία

Βραχιόλι FLEX LOOP της COLANTOTTE

Επόμενη