| |

Σε πέντε πόλεις στην Ελλάδα θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή το δεύτερο μέρος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών.

Στην ουσία θα γίνουν τρεις (1ος, 2ος, 3ος) από τους προγραμματισμένους ομίλους και άλλοι δύο που προέκυψαν από τον διαχωρισμό του 5ου ομίλου, εκεί όπου τα μισά σωματεία θα αγωνιστούν στις 9-10/6 και τα υπόλοιπα στις 14-15/6, αλλά και του τρίτου, όπου τα σωματεία της Κέρκυρας θα συγκροτήσουν έναν όμιλο μόνα τους, το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Στους αγώνες της Λάρισας μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν η Εφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) στο μήκος και ο Γιώργος Τρέμος (ΓΣ Τρικάλων) στην δισκοβολία.

Στους αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα, θα ξεχωρίσει ο Περικλής Ιακωβάκης στα 400 μ. εμπ. στην πρώτη του κούρσα με τα χρώματα της ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, με στόχο να βελτιώσει το 49.93 που πέτυχε στα Ζαχαριάδεια. Στην ίδια διοργάνωση στη σφαιροβολία θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Σταματόγιαννης (Αίολος Πατρών), ενώ στο ύψος η Τόνια Στεργίου(ΑΟ Κούρος Πατρών).

Στους αγώνες της Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον ακοντισμό των ανδρών, με τους Σπύρο Λεμπέση και Γερβάσιο Φιλιππίδη να κάνουν τον πρώτο τους αγώνα με τα χρώματα του Τρίτωνα. Η Τηλέμαχος Ρούτας (Ηρακλής) θα τρέξει στα 400 μ., ενώ στα 100 μ. εμπ. η Ολυμπία Πετσούδη (ΠΑΟΚ). Τέλος στο ύψος ξεχωρίζει η παρουσία του νεαρού Αντώνη Μάστορα (Ηρακλής). 

Προηγούμενες

Επόμενη