Ψάχνουν ομάδα Δασκαλάκης, Μπελόν

| |

Τον δρόμο που ακολούθησαν οι Τόμας, Ζε Βιτόρ και Μπεθέρα θα ακολουθήσουν κατά τα φαινόμενα ο Σήφης Δασκαλάκης και ο Νταμιάν Μπελόν. Και οι δυο τους έχουν ενημερωθεί από την διοίκηση της Βέροιας ότι μπορούν να αναζητήσουν ομάδα για να λύσουν την συνεργασία τους με την “Βασίλισσα”. 

Όπως φάνηκε μέχρι σήμερα, κανένας από τους δυο δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και πολύ σωστά ξεκίνησαν οι διαδικασίες λύσης της συνεργασίας. Ο Δασκαλάκης ήρθε στην Βέροιας ως παίκτης του Ολυμπιακού και πήρε αμέσως την φανέλα του βασικού από τον Μάκη Χάβο. Η εμφάνισή του στο ματς της πρεμιέρας ήταν καταστροφική για την πορεία του στην Βέροια. Έχασε την θέση του και δεν επέστρεψε ποτέ στην αποστολή της ομάδας.

Όσον αφορά τον Νταμιάν Μπελόν, ξεκίνησε ως βασικός με τον Μάκη Χάβο, είχε καλές παρουσίες αλλά η αλλαγή προπονητή δεν τον ευνόησε. Τόσο με τον Νίκο Καρύδα όσο και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο Μπελόν δεν επέστρεψε στις βασικές επιλογές διότι δεν έπεισε τους προπονητές του ότι μπορεί να βοηθήσει. Έτσι μοιραία και αυτός βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Προηγούμενες

Οι ποινές της ΕΠΣ

Ένωση: Ζήτησαν να φύγουν Σαρηγιαννίδης, Ξαγοράρης, Φεΐμ

Επόμενη