Ψάχνει τις αδυναμίες του Αστέρα ο Καρύδας

| |

Τις αδυναμίες του Αστέρα Τρίπολης για να πάρει η Βέροια ένα θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής, αναζητά ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Νίκος Καρύδας. Στις δηλώσεις του στην εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου σημείωσε:

«Εμείς, είμαστε ευτυχείς να έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, πλην Τόμας και Βεργώνη, και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με την Τρίπολη, που είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Είναι αρχή μας να μην υποτιμούμε και να μην υπερεκτιμούμε κανένα. Έτσι θα πράξουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να το δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα με ελάχιστες αδυναμίες. Ψάχνω τρόπους να εκμεταλλευτώ αυτές τις αδυναμίες και αν τα καταφέρουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όσους φιλάθλους ταξιδέψουν στην Τρίπολη, θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε.”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Καρύδας για τους Τόμας και Βεργώνη δήλωσε ότι ο πρώτος θα μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα ενώ για τον δεύτερο ότι χειρουργήθηκε και θα επιστρέψει σε 6-7 μήνες.

Σε ερώτηση για το πόσο επηρέασε η διακοπή την Βέροια, ο κ. Καρύδας σημείωσε ότι “ευελπιστώ ότι η διακοπή δεν θα μας βγάλει από τον ρυθμό μας”

Ο Κόστλι θα συναντήσει την αποστολή στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Η ομάδα θα ταξιδέψει δυο μέρες νωρίτερα, για να παρουσιαστεί ξεκούραστη στο ματς. Θα κάνει μια προπόνηση το Σάββατο σε τοπικό γήπεδο. Στην αποστολή θα ταξιδέψουν 20 παίκτες.

Προηγούμενες

Φιλικά τεστ για τις Μικτές

Κέρδισε τον Άρη ο Φίλιππος

Επόμενη