Χόρευε στην βροχή η Βέροια

| |

Το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ ανήκε στο παρελθόν. Η “Βασίλισσα” πρόσθεσε άλλον έναν βαθμό στην φετινή της συγκομιδή αλλά δικαιούτε να νιώθει πικρία διότι το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί. Αγωνιστικά, η Βέροια είχε τις κλασσικές ευκαιρίες και έπρεπε να πάρει τη νίκη.

Αν αφήσουμε το αποτέλεσμα στην άκρη και σταθούμε στο παιχνίδι της Βέροιας, θα δούμε ότι η ομάδα για δεύτερο παιχνίδι είχε χαρακτήρα. Παρά τις αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, η “Βασίλισσα” έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ήταν ιδιαίτερα δημιουργική, έφτασε πολλές φορές σε θέση για γκολ αλλά στην τελική προσπάθεια υστέρηση. Το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι η ομάδα έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο γήπεδο και δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ.

Ένα άλλο σημείο που θέλουμε να θίξουμε είναι ότι σε αυτό το ματς η Βέροια δεν είχε πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Παρότι ο ΠΑΟΚ εκτέλεσε αρκετά στημένα, οι αμυντικοί της Βέροιας ήταν σε όλες τις φάσεις στις σωστές θέσεις. Η δουλειά στην προπόνηση μάλλον άρχισε να αποδίδει.

Το μόνο αρνητικό σημείο στην προσπάθεια που καταβάλει η Βέροια, είναι η βαθμολογική της θέση. Η ομάδα έχασε σημαντικό βαθμολογικό έδαφος μετά την 6η αγωνιστική και τώρα χρειάζεται τους βαθμούς για να ξεκολλήσει από την ουρά και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των παικτών.

Προηγούμενες

Στην κορυφή Μελίκη, Καψόχωρα, Χαρίεσσα

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Μελιόπουλος

Επόμενη