Χωρίς προβλήματα με Φίλιππο το Ψυχικό

| |

Το εντός έδρας αήττητο θέλει να διατηρήσει το Ψυχικό στο μεθαυριανό (11/01, 5 μ.μ.) σημαντικό παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας. Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ μιλώντας για τη μονομαχία με τον Φίλιππο Βέροιας στάθηκε στην προσοχή και τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει το Ψυχικό. Αναλυτικά δήλωσε:

“Είχαμε αναφέρει πρόσφατα πως η τετράδα αγώνων μέχρι το τέλος του α’ γύρου είναι εξαιρετικά δύσκολη και ενδεικτική του τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Η δυσκολία φάνηκε από τον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά, εκεί όπου δεν ήμασταν καλοί. Παρόλ’ αυτά, καταθέτοντας στο παρκέ ποιότητα στο τελευταίο δίλεπτο κερδίσαμε το παιχνίδι. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας.

Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην την “πατήσεις”. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη, αλλά για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο του τελευταίου παιχνιδιού, και να παλέψουμε μέχρις εσχάτων. Διαφορετικά θα έχουμε πολλά προβλήματα”.

πηγή: basketblog.gr

Προηγούμενες

Αθλητής του ΣΕΒΑΣ Νάουσας στον 6ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Μπούρινος»

Κοπανός

Επόμενη