Χωρίς πέντε ο ΠΑΟΚ στην Βέροια

| |

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θεωρούνταν βασικοί, ετοιμάζει τα πλάνα του ο Γιώργος Δώνης για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της Βέροιας.

Ο 43χρονος προπονητής δεν υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους τους Γκαρσία, Κατσικά, Λόρενς, Γεωργιάδη και Χακόμπο. Έτσι δεν δοκίμασε κάτι ιδιαίτερο στη χθεσινή προπόνηση και φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Βιβιάν, Κουμάλο και Λίνο (αντί του Σταφυλίδη, λόγω εμπειρίας). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τους Φωτάκης και Ρομπέρ.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς και Έτο.

Ο προβληματισμός για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ παραμένει μεγάλος. Η εικοσάδα της ομάδας που θα βρεθεί στη Βέροια και οι πολλοί μικροί που βρίσκονται σε αυτή φανερώνουν ότι ο πήχης δεν μπορεί να είναι πολύ ψηλά.

Προηγούμενες

Ιωάννου: «Ξεχωριστός αγώνας με τον ΠΑΟΚ»

Επόμενη