Χάβος: Σεβόμαστε τον Πανιώνιο

| |

Για το ματς με τον Πανιώνιο μίλησε την Πέμπτη 30 Αυγούστου ο προπονητής Μάκης Χάβος. Στις δηλώσεις του είπε:

«Μετά το άτυχο ματς της πρεμιέρας, έχουμε 2ο εντός έδρας ματς. Έχουμε μπροστά μας μια αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι ομάδα. Δεν παύει όμως να είναι ιστορικό σωματείο με πολλά χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό. Εμείς από την μεριά μας, έχουμε στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα είναι σημαντικοί και για την ψυχολογία της ομάδας. Θέλουμε να συνδυάσουμε τους τρεις βαθμούς με καλό θέαμα, για να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις όπως με τον Ολυμπιακό. Με την εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής, ο κόσμος θα είναι πιο απαιτητικός από εμάς, γιατί είδε ότι υπάρχουν δυνατότητες. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως και στην πρεμιέρα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά θα λείψει ο τραυματίας Καλί. Στον αντίποδα επιστρέφουν ο Μπελόν και Μπεθέρα αλλά ο τελευταίος είναι πίσω αγωνιστικά και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή το Σάββατο.

Για το Ντιέ ο κ. Χάβος είπε ότι μίλησε μαζί του, έχει καλή διάθεση και τον υπολογίζει κανονικά. «Εγώ το Ντιέ τον θέλω και τον υπολογίζω. Εμένα μου είπε ότι θέλει να μείνει. Έτσι όπως είναι, δείχνει ότι δεν βρίσκεται αγωνιστικά πίσω από τους άλλους ποδοσφαιριστές» τόνισε ο κ. Χάβος.

Για την απουσία του Καλί, σχολίασε ότι θα επανέλθει μετά την διακοπή και ότι η Βέροια έχει τους ποδοσφαιριστές για να καλύψει το κενό.

Για την αναζήτηση φορ, επεσήμανε ότι προτάθηκαν πολλοί αλλά η Βέροια ψάχνει παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τον Χαβίτο ο κ. Χάβος δήλωσε ότι έγινε στο παρελθόν μια κουβέντα αλλά υπήρχαν δυσκολίες τότε. «Ο Χαβίτο έχει συμβόλαιο και αν μπορεί να αποκτηθεί με ενδιαφέρει. Κάθε καλός παίκτης μας ενδιαφέρει» υποστήριξε ο κ. Χάβος.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΧΑΒΟΣ

Χάβος: Εγώ έθεσα την παραίτησή μου

Επόμενη