Χάβος: Εγώ έθεσα την παραίτησή μου

| |

Η είσοδος του προέδρου Γιώργου Αρβανιτίδη στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Πανιώνιο ήταν η αιτία του διαζυγίου της Βέροιας με τον Μάκη Χάβο, σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό της Βέροιας ο οποίος υποστήριξε ότι αυτός ήταν που έθεσε την παραίτησή του στην διοίκηση της Βέροιας διότι δεν δέχθηκε να κάνει πίσω στις αρχές του.

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε, ο κ. Χάβος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Στις αποχαιρετηστήριες δηλώσεις σημείωσε: “Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Ήμασταν έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό. Κάναμε κακή εμφάνιση με Πανιώνιο.

Οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται με υπομονή. Βασική προϋπόθεση είναι οι παίκτες. Είχαμε καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και ήρθαν έμπειροι παίκτες οι οποίοι με τους υπόλοιπους θα έκαναν ένα καλό μίγμα. Η άλλη προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη και η δουλειά. Εμείς είχαμε όρεξη αλλά έχουμε αρχές και δεν κάνουμε πίσω από αυτές.

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο έγιναν κάποια πράγματα και χθες έθεσα στον πρόεδρο την παραίτησή μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κόσμο και τους παίκτες για την συνεργασία.

Θέλω να δουλεύω με ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δεν χτίζονται οι ομάδες από την μια μέρα στην άλλη. Τρεις μήνες χτίσαμε κάτι καλό”. 

Προηγούμενες

Χάβος: Σεβόμαστε τον Πανιώνιο

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΧΑΒΟΣ

Επόμενη