Φιλικό με Καλλιθέα θα δώσει η Μελίκη

| |

Αλλαγή στον προγραμματισμό των φιλικών αγώνων του Φιλίππου Μελίκης υπήρξε μετά την ακύρωση της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ατρόμητο Διαβατού λόγω αδυναμίας που δήλωσε η ομάδα του Διαβατού.Έτσι άμεσα κλείστηκε ένα δυνατό φιλικό με την Π.Α.Ε. Καλλιθέα,που αγωνίζεται στη Football League.O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Αγ.Νικολάου στη Νάουσα και θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ.Η αποστολή της ομάδας θα ξεκινήσει με λεωφορείο στις 4.30μ.μ. από το γήπεδο Μελίκης.

Παράλληλα, ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της Ακαδημίας του Φιλίππου. Προπονητές της Ακαδημίας θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο να είναι οι Μαμουτόπουλος Δημήτρης και Ντάμτσιος Γιώργος,ενώ τη θέση του αποχωρήσαντα Κώστα Μουρτζίλα θα πάρει ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Μπάμπης Καψάλης, ο οποίος θα είναι παράλληλα υπεύθυνος για την εκγύμναση των νεαρών τερματοφυλάκων όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.

Οι εγγραφές των παιδιών (αγοριών και κοριτσιών) θα γίνονται στα γραφεία της ομάδας(δίπλα από τα ΚΕΠ) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19.00μ.μ. ως τις 21.00μ.μ. με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 13/8.Τηλέφωνα επικοινωνίας:Βενιοπούλου Δήμητρα:6972030528 και Κωστοπούλου Πόπη:6937615340.Αφίσες με τις παραπάνω λεπτομέρειες έχουν κολληθεί σε καταστήματα της Μελίκης και των γειτονικών χωριών.

Αυτό που απομένει έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί το οργανόγραμμα λειτουργίας της Ακαδημίας είναι η καθιερωμένη πλέον γενική συνέλευση των γονέων, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας μετά την οριστικοποίηση της συναυλίας με το Νίκο Ζωιδάκη, που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του στη Μελίκη την Παρασκευή 31 Αυγούστου, η μέριμνα της διοίκησης στρέφεται στην όσο δυνατόν καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον τόσο του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το χώρο.

Προηγούμενες

Με τους Γερμανούς ο Διομήδης

Καλαϊτζίδης: Πικρία για το αποτέλεσμα

Επόμενη