Φιλική νίκη της Νάουσας επί του Αχιλλέα

| |

Άλλη μια φιλική νίκη σημείωσε η Νάουσα, αυτή την φορά εναντίον του συντοπίτη Αχιλλέα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου παρουσία αρκετών φιλάθλων. Η ομάδα μας απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο όπως και στα προηγούμενα φιλικά, τόσο με την αρχική της ενδεκάδα όσο και με τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΦΑΣ Νάουσα ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Περηφανόπουλο, Πέικο,Καραμεταξά και Μπουλγκουρίδη στην άμυνα,Αργυρίου Πασχάλη και Γρηγόρη στο κέντρο, Πασχάλη στα αριστερά, Καραλιόπουλο στα δεξιά και επιθετικό δίδυμο τον Γασπαράτο και τον Παπαδή.

Το σκόρ άνοιξε στο 18’ ο Παπαδής μετά απο πολύ καλό συνδυασμό της ομάδας. Στο 26’ σκόραρε ο Γασπαράτος με σούτ μέσα απο την περιοχή. Στο 28’ ο Αχιλλέας έκανε επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά την οποία καθάρισε ο Παπαδόπουλος.

Στο 35’ ο ΦΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση, Καραλιόπουλος,Γασπαράτος και Παπαδής συνδυάστηκαν άψογα με το τελευταίο να σκοράρει και να σημειώνει το 0-3.
Στο ημίχρονο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Νίκου, Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τασιώνας,Μπουμπουλέντρας.

Κατα την διάρκεια του 2ου ημιχρόνο μπήκαν στην ενδεκάδα οι Σαμαράς, Μουρίκης, Χατζηγεωργίου, Κελεσίδης, Κοσμάς, Γκέτσος, Καζεπίδης, Μόκας, Παρθενόπουλος και Ταλμπούρης.

Στο 75’ οι νεαροί παίκτες σημείωσαν το 0-4, μετα απο εκπληκτική ανάπτυξη. Ο Κοσμάς έβγαλε κάθετη στον Μουρίκη ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Προηγούμενες

Φιλική πεντάρα της Νάουσας

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Νάουσα

Επόμενη