Φιλική ήττα από Διομήδη (φωτορεπορτάζ)

| |

Την ήττα με 29 – 35 γνώρισε από τον Διομήδη ο Φίλιππος, στο Κυριακάτικο φιλικό που διεξήχθη στο Φιλίππειο. Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες έπαιξαν δυνατά κι έκαναν μια καλή πρόβα, σαν να έπαιζαν σε αγώνα πρωταθλήματος. Στο δεύτερο μέρος οι δυο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και δοκίμασαν διάφορα στο παιχνίδι τους.

Όσον αφορά το ματς ο Διομήδης ήταν καλύτερος και πιο έτοιμος και είχε σε όλο το ματς το πάνω χέρι. «Ξεκινήσαμε καλά αλλά όσο περνούσε η ώρα μέναμε από δυνάμεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλές αλλαγές. Είμαστε άπειρη ομάδα. Θέλουμε παιχνίδια και χρόνο. Στον τομέα της φυσικής κατάστασης, πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε αρκετά» δήλωσε στο Inspor.gr ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης.

Στο ματς με τον Διομήδη ο Φίλιππος έχασε νωρίς τον Θάνο Κωστακίδη που χτύπησε στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για ράμματα. Επίσης δεν έπαιξε ο Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε άσχημο πέσιμο στα αποδυτήρια.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Σαράφης) Δέλιος, Κορωνάς Θ., Ζλατάνος, Κωστακίδης Π. 4., Δάσκαλος 1, Τσιρογιάννης 1, Μπαντής 6, Μάντζος 2, Δινάλης 2, Δομπρής 3, Ρεμπελάκος 1, Δραγκόλας 3, Αρβανιτίδης 3, Κορωνάς 2, Κάργατζης 1, Κωσταράκης Π., Παντελίδης, Κωστακίδης Θ., Μιχαηλίδης, Ντόβας.

Προηγούμενες

Βενιόπουλος: Δεν είμαστε τυχαία ψηλά

Μελιόπουλος: Πολυπρόσωπη η άμυνα της Καψόχωρας

Επόμενη