Φιλικά με Κοζάνη έδωσε ο ΝΑΣΗ

| |

Φιλικούς αγώνες στην Κοζάνη έδωσε ο ΝΑΣΗ. Στην κατηγορία των παίδων, το αποτέλεσμα ήταν 11-11 και στην κατηγορία των εφήβων κέρδισε 18-13. Έκπληξη ήταν για όλους η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας παίδων του Ν.Α.Σ.Η.. Τα παιδιά προσπάθησαν και έκαναν πράξη αυτά που τους έμαθε ο προπονητής τους. Εισέπραξαν χειροκρότημα, πολλά θετικά σχόλια και μπράβο. Κέρδισαν τις εντυπώσεις δίκαια από όλη την κερκίδα, παρόλο που το τελικό σκορ ήταν ισόπαλο.

Στους έφηβους, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ξεχωρίσει η καλύτερη ομάδα. Ορεξάτη και διψασμένη για νίκες, δεν χαρίστηκε και από το πρώτο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ. Πήρε άλλη μια δίκαια νίκη. Αυτό όμως που συγκίνησε ήταν το μπράβο που εισέπραξαν από τον προπονητή της Κ.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ για την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας. «Απίστευτο, γιατί σας θυμάμαι διαφορετικά», σχολίασε. «Δώστε μας κι άλλο χρόνο και θα δείτε».

Τουρνούα

Ήρθε η ώρα για την έναρξη του μεγάλου, σε συμμετοχή και σε διάρκεια, τουρνουά με την επωνυμία Plus Aquatics WaterPolo Trophy. Συμμετέχουν 46 ομάδες από όλη την Ελλάδα και 2 από Π.Γ.Δ.Μ. και Βουλγαρία. Η ομάδα του Ν.Α.Σ.Η. συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Βόρειας Ζώνης ο οποίος απαρτίζεται από τις ομάδες Ν.Α.Σ.Η., Άρης, Κέρκυρα, Απόλλο 2, Ηρακλής 2, Ηρακλής (κορίτσια), Οξυγόνο και Λοκομοτίβ Σόφιας. Η ομάδα του Ν.Α.Σ.Η.στελεχώνεται από τους παρακάτω παίκτες :

ΚΕΛΕΜΠΕΚΙΔΗΣ Γ. ( c )ΣΑΡΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Φ.ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ Δ.ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ Θ.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ Κ.ΣΟΦΟΠΟΥΛΟΣ Δ.ΜΠΕΚΑΣ Α.ΚΕΛΕΜΠΕΚΙΔΗΣ Φ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ Λ.ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΘΟΔΩΡΙΔΗΣ Γ.ΤΟΡΛΑΚΙΔΗΣ Λ.ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ Θ.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ Σ.1η Αγωνιστική : ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 1-2 ΔεκεμβρίουΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑ.Σ. ΑΡΗΣ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΝΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Στη σελίδα www.plusaquatics.com μπορείτε να βλέπετε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΝΑΣΗ

Επόμενη