Φίλιππος: Φιλική νίκη επί του Ζαφειράκη

| |

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Α1 του χάντμπολ, δυστυχώς δεν ξεκίνησε στην καθορισμένη ημέρα και ώρα για όλες τις ομάδες, πλην του αγώνα της ΑΕΚ με την ΧΑΝΘ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί λόγω τηλεοπτικής κάλυψης, στις 18.00 της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου.

Οι παίκτες του Φιλίππου, προσπαθώντας να διατηρήσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα και έχοντας πάντα στο νού τους τον τραυματία συμπαίκτη τους Θάνο Κωστακίδη που νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Ν.Βέροιας (όλοι του εύχονται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα),  αντιμετώπισαν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 16.30΄ σε φιλικό παιχνίδι στο Φιλίππειο, την ομάδα του Ζαφειράκη της Νάουσας.

Σαφώς βελτιωμένος ο Φίλιππος συγκριτικά με το παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στη Νάουσα πριν από 15 μέρες περίπου και είχε λήξει ισόπαλο  30-30, ανέβαζε σταδιακά στροφές και ενώ στο πρώτο πεντάλεπτο έχανε με 0-3, στο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 10-6 και από εκεί και πέρα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Για την ομάδα του Φιλίππου(Κύρος Σαράφης), αγωνίστηκαν:Κωστακίδης Παντελής(6), Μάντζος(5), Παπαδόπουλος (2), Δινάλης(1), Μπαντής(6), Ντόβας(3), Ρεμπελάλος, Δραγκόλας(1), Δάσκαλος(9), Αρβανιτίδης(1), Τσιρογιάννης, Καργατζής(2), Παντελίδης. 3/3 πέναλτι για τον Φίλιππο και 1/2 για τον Ζαφειράκη , 2 δίλεπτα για τον Φίλιππο και 2 για τον Ζαφειράκη.

Προηγούμενες

Διαιτητές: Απειλούν με αποχή αν δεν πληρωθούν

Τα τηλεοπτικά παιχνίδια χάντμπολ

Επόμενη