Φίλιππος: Τα στοιχεία σε ΚΕΔ και ΕΟΚ

| |

Νέα ανακοίνωση για την διαιτησία εξέδωσε ο Φίλιππος, που έχασε απόψε στην Αθήνα από τον Φιλαθλητικό. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η διοίκηση του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας έχει στα χέρια της το οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει περίτρανα τους ισχυρισμούς της κατά του στημένου και ανύπαρκτου διαιτητικά κου Βαρδάλου.

Ο κος Βαρδάλος λοιπόν πέρα των όσων σφύριξε εναντίων της ομάδας μας κατά την διάρκεια των τεσσάρων δεκαλέπτων, 2’’ πριν την λήξη του παιχνιδιού και ενώ ο παίκτης μας Βασίλης Κιτσούλης έχει αποκτήσει την μπάλα, μετά την άστοχη βολή του Μουρίκη, προσπαθεί να επιχειρήσει σουτ από το κέντρο του γηπέδου, καθαρά εντός χρόνου. Ο κος Βαρδάλος όμως πριν καν ακουστεί η κόρνα της γραμματείας σηκώνει τα χέρια σφυρίζοντας την λήξη του παιχνιδιού αγνοώντας την κατάληξη της μπάλας.

Οι γελοιότητες αυτές πρέπει να σταματήσουν ΕΔΩ. Ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο θέλει να δει υγιείς ομάδες να αγωνίζονται και να κερδίζει η καλύτερη. Φτάνει πια… Η διοίκηση του Φιλίππου θα καταθέσει τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της σε Κ.Ε.Δ και σε Ε.Ο.Κ”.
 

Προηγούμενες

Φίλιππος: Καταγγέλλει την διαιτησία των Βαρδάλου, Παντελίδη και Σαλαβού

Βέροια: Με Μρντάκοβιτς κόντρα στον Παναιτωλικό

Επόμενη