Φίλιππος: Ξεκίνησαν οι ακαδημίες

| |

Ξεκίνησαν από το Σάββατο 8/ 9 οι προπονήσεις των Ακαδημιών μπάσκετ, του Αθλητικού Κολεγίου του Φιλίππου, στα  κλειστά γυμναστήρια Ελιάς & Προμηθέα. Ο σύλλογος συνεχίζει  την  προσπάθεια δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες  .

Το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών του Αθλητικού Κολεγίου του Φιλίππου βασίζετε στις σύγχρονες αντιλήψεις για το άθλημα και είναι προσαρμοσμένο στις διαφορετικές ηλικίες & επίπεδα των παιδιών, υλοποιείτε από καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης  με αυτό τον τρόπο παρέχονται οι καλύτερες προϋποθέσεις στο κάθε παιδί  να αναδείξει το ταλέντο του, να ψυχαγωγηθεί παίζοντας το αγαπημένο του άθλημα να  μάθει το παιχνίδι & να εξελίξει τις ατομικές του ικανότητες.

Να τονίσουμε ότι την οργάνωση  των Ακαδημιών της ομάδος, έχουν αναλάβει οι  προπονητές της Ανδρικής ομάδας (ΓΚΙΜΑΣ-ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ). Με συνεργάτες τους καθηγητές φυσικής αγωγής κο ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟ ΜΑΝΩΛΗ, κο ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΧΑΡΗ & κα ΑΜΒΡΑΚΙΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ.

Παροχές ακαδημίας

Αγώνες – Τουρνουά – 3on 3     

Δυνατότητα συμμετοχής σε camp (Χριστουγέννων –Καλοκαιριού)

Οργάνωση εορταστικών αθλητικών  και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων    

Εξασφάλιση ελεύθερης διαπραγμάτευσης των παιδιών για ένταξή τους στο σωματείο της δικής τους επιλογής, χωρίς καμία δέσμευση

Οι εγγραφές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3/9 και καθημερινά από ώρες 19.15 – 21-.15  στο τηλέφωνο 2331020954 η με την παρουσία σας στα γραφεία του κολεγίου μητροπόλεως &  Περικλέους 2, 2οςΌροφος.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Βέροια

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΝΗΡΕΑΣ

Επόμενη