Φίλιππος: Μια νίκη για να νιώθει ασφαλής

| |

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χάντμπολ στην Α1 ανδρών. Ο Φίλιππος με τη νίκη του επί του Πανελληνίου στην Βέροια, έκανε το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του και παράλληλα έστειλε στην Α2 τους Αθηναίους. Το ζητούμενο τώρα είναι ποια θα είναι η άλλη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Πανελλήνιο στην Α2.

Το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό είναι ο Άρης Νίκαιας. Οι Αθηναίοι, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί το επόμενο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Φοίβο. Αν τον κερδίσουν, τον βάζουν σε περιπέτειες και θα μπερδέψουν πολύ την κατάσταση. Αν χάσουν, όλα τελειώνουν γι αυτούς.

Όσον αφορά τον Φίλιππο, στα τρία ματς που απομένουν χρειάζεται μια νίκη για να νιώθει πιο ασφαλής. Ίσως δεν του χρειαστεί αν χάσει ο Άρης Νίκαιας από τον Φοίβο το Σάββατο. Αν ο Άρης κερδίσει όμως, οι Βεροιώτες θα χρειαστούν μια νίκη στα ματς με ΧΑΝΘ, Αερωπό εκτός, Διομήδη εντός. Πάντως το θετικό είναι ότι ο Φίλιππος έχει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας και με τον Άρη και με τον Φοίβο και σε τριπλή ισοβαθμία.

Προηγούμενες

Έτσι θα είναι η νέα Γ’ Εθνική

Εντός με Αλμωπό το Νεόκαστρο

Επόμενη