Υποβολή δηλώσεων για το Νοσταλγία

| |

Ο Σύλλογος παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Βέροιας και ο Δήμος Βέροιας προσκαλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης Νοσταλγία 2013, το οποίο θα διεξαχθεί από 13/5/2013 στο ΔΑΚ-Μακροχωρίου, να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα που δίνονται παρακάτω. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από σήμερα 19/4/2013 μέχρι και 1/5/2013.

Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω γενικούς όρους:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες που θα δημιουργηθούν με την απαραίτητη προϋπόθεση να συμμετέχουν σ’ αυτές αθλητές ηλικίας 30 ετών και άνω (γεννηθέντες το 1983 ή πιο πριν). Φέτος, για πρώτη φορά επιτρέπεται και συμμετοχή γυναικών (με όριο ηλικίας 18 και άνω) είτε σε αμιγώς γυναικείες ομάδες είτε σε μεικτές ομάδες ανδρών –γυναικών. Ακόμη οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά δεν θα πρέπει στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν να συμμετείχαν σε επίσημο αγωνιστικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης. Ημέρα έναρξης ορίζεται αρχικά η 13/05/2013 και η λήξη θα γίνει περίπου πέντε (5) εβδομάδες μετά.

 Οι ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν οφείλουν να προσκομίσουν τα παρακάτω έγγραφα προκειμένου να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους: 1) αίτηση στην οποία θα αναγράφονται ονομαστικά όλοι οι παίκτες της ομάδας και το όνομα και τα χρώματα αυτής. 2) φωτοτυπία της ταυτότητας του κάθε παίκτη επικυρωμένη από επίσημη αρχή 3) δήλωση απαλλαγής ιατρικής ευθύνης για κάθε παίκτη 4) υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, όπου και θα βεβαιώνει ο συμμετέχων τη μη συμμετοχή του σε επίσημη διοργάνωση καλαθοσφαίρισης κατά την προηγούμενη και παρούσα αγωνιστική περίοδο, στην ημεδαπή η αλλοδαπή. (κάθε παίκτης) Επίσης κάθε ομάδα χωριστά θα πρέπει να υπογράψει τους όρους συμμετοχής στο τουρνουά και να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις πριν την έναρξη του τουρνουά. Τα παραπάνω έγγραφα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν και να τα καταθέσουν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπευθύνους της οργανωτικής επιτροπής που είναι οι παρακάτω: 1. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΛ. 6945809565 2. ΤΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΗΛ. 6972960831

3. ΜΠΑΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΛ. 6937248528

Προηγούμενες

Έγιναν οι προημιτελικοί στο Νοσταλγία

Με Καλλιθέα – Ζαφειράκη ξεκινάει η Α2 ανδρών

Επόμενη