Τσιώλης: Μας κράτησε ο Φούλοπ

| |

Στις σημαντικές επεμβάσεις του Φούλοπ στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βέροια. Ο τεχνικός του Αστέρα αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και στον τραυματισμό του Ναβάρο.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη, χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα στην αμυντική συμπεριφορά, αφήσαμε χώρους και η Βέροια έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος μάλλον αδικεί τη Βέροια, μας κράτησε ο Φούλοπ αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν και οι τερματοφύλακες.

Μιλήσαμε στο ημίχρονο, κάναμε αλλαγές, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και το πρώτο γκολ ήταν καταλυτικό στο αποτέλεσμα. Πήραμε μια δίκαιη νίκη βάση της συνολικής εικόνας και σπουδαία βαθμολογικά. Την αφήνουμε όμως πίσω και κοιτάμε το δύσκολο ματς στη Λιβαδιειά. Συγχαρητήρια στη Βέροια, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Τσιώλης και συνέχισε: «Προσπαθώντας να εξηγήσει την κακή εικόνα του πρώτο μέρους, ισχυρίστηκε: «Βεβαίως και ο προπονητής είναι υπεύθυνος όταν η ομάδα δεν παίζει καλά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι κακές στιγμές όμως, το σημαντικό είναι ότι αλλάξαμε την εικόνα. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν είχαμε δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο». 

Για το που στηρίζεται το παιχνίδι του Αστέρα είπε: «Η ταχύτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το άλφα και το ωμέγα. Από κει και πέρα θέλεις και την κυκλοφορία της μπάλας για να ελέγχεις το ρυθμό. Αν τα έχεις αυτά τότε είσαι καλά».

Τέλος για τον τραυματισμό του Ναβάρο ανέφερε: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο Ναβάρο έβγαλε το πρόγραμμα μέχρι και χθες και ήμουν χαρούμενος γιατί έδειχνε σε καλή κατάσταση. Μετά όμως μας είπε ότι νιώθει βαρύ το πόδι του και δε θέλαμε να το ρισκάρουμε σε καμία περίπτωση ώστε να αποφύγουμε τη θλάση στο δικέφαλο».

Προηγούμενες

Τι είπαν Φούλοπ, Μπλάσιτς για το ματς της Τρίπολης

Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια

Επόμενη