Τραπεζανλίδης : «Δεν είχα σκοπό να προσβάλω τους Μαχητές»

| |

Απάντηση, στην απάντηση των Μαχητών Πεύκων εξέδωσε ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Γιώργος Τραπεζανλίδης στην οποία τονίζει:

«Οι άνθρωποι του Φιλίππου Βέροιας και εγώ προσωπικά έχουμε αναφερθεί ελάχιστες φορές σε θέματα διαιτησίας. Η ομάδα μας έχει κερδίσει το «ευ αγωνίζεσθαι» με την χρόνια παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους και με την άριστη φιλοξενία ομάδων, οπαδών και διαιτητών τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες, φαινόμενο σπάνιο στις μέρες μας.

Οι χθεσινές μου δηλώσεις, και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τους φίλους μας ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ, δεν είχαν σε καμία περίπτωση σκοπό να προσβάλουν την τόσο αξιόλογη προσπάθεια που κάνει η ομάδα τους ώστε να καθιερωθούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Θέλω να τονίσω ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν η πρόφαση για εμένα, μετά από μια σειρά κακών διαιτησιών που έχουμε υποστεί σαν ομάδα από την αρχή του Πρωταθλήματος, για να προβώ σ’ αυτές τις δηλώσεις.

Θεωρώ ότι η ομάδα των Μαχητών θα μπορούμε, σύμφωνα και με την δική μας εμφάνιση, να νικήσει και χωρίς την βοήθεια των διαιτητών.

Όσο αφορά περί εκμαίευσης μελλοντικής εύνοιας, ούτε στοχεύουμε, ούτε ζητάμε την εύνοια κανενός και ούτε θα τη ζητήσουμε ποτέ. Πάγια θέση μας είναι ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τελειώνοντας θέλω να πω σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι την χθεσινή διαιτησία δεν θα την αφήσουμε να περάσει απαρατήρητη, θα φτάσουμε μέχρι εκεί που πρέπει κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαλειφτούν στο μέλλον τέτοιες διαιτησίες τόσο για την δική μας ομάδα όσο και για τις υπόλοιπες.

Ευχόμαστε στην ομάδα των ΠΕΥΚΩΝ καλή πορεία.»

Προηγούμενες

Εύκολα τον Ιωνικό ο Φίλιππος

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΟΛΑΙΤΑΝ

Επόμενη