Τρίκαλα: Δεν θα παρεκκλίνουμε από τον αρχικό σχεδιασμό

| |

Από την διοίκηση των Τρικάλων ανακοινώθηκαν τα εξής: “Όταν πριν ένα μήνα ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, πιστέψαμε ότι αυτή τη χρονική στιγμή, ο στόχος πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας φέτος, αλλά ταυτόχρονα και σε συνδυασμό πάντα με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, το ”χτίσιμο” της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Στηριζόμενοι στους έμπειρους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και στους ταλαντούχους νεαρούς που έχουμε, προχωρήσαμε στην απόκτηση νεαρών κυρίως παικτών που θεωρήσαμε απαραίτητους για την επίτευξη των στόχων μας, ενώ σε εξέλιξη είναι η απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών που λόγω ειδικών συνθηκών οφείλουμε να περιμένουμε.

Εμπιστευτήκαμε αυτό το υλικό στον προπονητή μας Γιώργο Ντάμτσιο, φροντίζουμε με πολύ προσωπική δουλειά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και όλα στην ομάδα λειτουργούν άψογα, αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας.

Περιμένοντας τη στήριξη των φίλων της ομάδας, δηλώνουμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται, για λόγους εντυπώσεων, να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή από τον αρχικό μας σχεδιασμό και το στόχο μας”.

Προηγούμενες

Έχασαν οι Βετεράνοι της Βέροιας από την Αργεντινή

Παίκτης του Αχιλλέα ο Καραλιόπουλος

Επόμενη