Το Κλειδί πρωταθλητής της Α2

| |

Το Κλειδί αναδείχθηκε σούπερ πρωταθλητής της Α2 ερασιτεχνικής. Στον τελικό της Α2 επικράτησε της ΑΕΠ μέσα στην Ραχιά με 0-3 και πήρε δίκαια τον άτυπο τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων, προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος και δίκαια έφθασαν στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10’. Ο Κιρκιλιανίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Φλώρου. Στο 22’ το Κλειδί σημείωσε το 0-2. Ο Παρασχόπουλος έκανε την σέντρα, η μπάλα έφθασε στο Κιρκιλιανίδη ο οποίος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, στο 63’ σε αντεπίθεση του Κλειδίου, ο Κεχαγιάς ανατράπηκε από τον Μιχαλόπουλο και ο διαιτητής Μαλούτας έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δημητριάδης και σημείωσε το 0-3. Η ΑΕΠ πίεσε, δημιούργησε 1-2 καλές φάσεις για γκολ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΚΛΕΙΔΙ: Λαμάι (46’ Μπόζης), Παρασχόπουλος (46’ Περηφανόπουλος), Γιαννακός, Τοπούζης, Περηφανόπουλος Θ., Μπένας, Καϊμακαμίδης Τ., Καϊμακαμίδης Τιμ., Κεχαγιάς, Κιρκιλιανίδης, Μωυσιάδης (61’ Δημητριάδης).

ΑΕΠ: Φλώρος, Ιωαννίδης, Τζιβάρας (55’ Χριστοδουλόπουλος), Αργυρόπουλος Γ., Κουτσιαμπασόπουλος (75’ Ζυγουλιάνος), Αργυρόπουλος Β., Καλφούτζος, Τάνης, Παπαδόπουλος, Γκέλος (46’ Μπαντιάκας), Καφετζής.

{gallery}myphotos1{/gallery}

Προηγούμενες

Ξέρουν την συνταγή

Τροποποίηση στην προκήρυξη του ερασιτεχνικού κυπέλλου

Επόμενη