Το Αίαντα θα φιλοξενήσει ο Φίλιππος

| |

Άλλον ένα δύσκολο αντίπαλο καλείται να αντιμετωπίσει ο Φίλιππος Βέροιας την Κυριακή 3 Μαρτίου στο «Δ.Α.Κ Δημήτριος Βικέλας» για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Φακίτσας και Πιτσίλκας.

Ο Δημήτρης Γκίμας αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες. «Σεβόμαστε τον Αίαντα και θα τον αντιμετωπίσουμε όπως και όλες τις ομάδες μέχρι τώρα. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.» δήλωσε.

Ο επικεφαλής της διοίκησης Γιώργος Τραπεζανλίδης σε δηλώσεις του τόνισε : « Η νίκη με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντική και μας έδωσε ένα προβάδισμα σε σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω όμως ότι η πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος για τον Φίλιππο είναι από δω και πέρα. Απευθύνομαι στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να καταλάβει την κρισιμότητα των από δω και πέρα παιχνιδιών, αρχίζοντας με τον Αίαντα Εύοσμου την Κυριακή, και να βρεθεί στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στην ομάδα για να κρατηθεί η έδρα μας αλώβητη. Η συγκλονιστική του παρουσία, στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν καθοριστική για τους παίχτες και τους προπονητές. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κάνω έκκληση λοιπόν στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας να στηρίξει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας. Όμως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός από παίχτες και προπονητές και όπως δήλωσα και στους ίδιους, τα πανηγύρια μετά την νίκη του Ηρακλή τέλειωσαν από την επόμενη μέρα. Η ομάδα αγωνιστικά αλλά και οικονομικά είναι στην καλύτερη της φάση και έχουμε όλες τις προδιαγραφές, στο δυσκολότερο, όπως είπα και προηγουμένως, σημείο τους πρωταθλήματος να διεκδικήσουμε καθαρά την άνοδο μας στην Α2. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο γήπεδο….»

Εισιτήρια και Μετάβαση στο γήπεδο

Από την διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας μοιράστηκαν χθες Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 500 εισιτήρια σε Γυμνάσια της Βέροιας θέλοντας οι νέοι της περιοχής μας να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Επίσης για τα παιδιά της Ακαδημίας η Διοίκηση θα διαθέσει λεωφορείο για την μετάβαση τους στο γήπεδο συνοδεία των προπονητών της Ακαδημίας. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία της Ελιάς στις 16:15.

Προηγούμενες

Με Ιωνικό στην Φιλαδέλφεια ο Φίλιππος

Έχασε από τον Ιωνικό ο Φίλιππος

Επόμενη