Τουρνουά παμπαίδων στη Βέροια

| |

Ο Φίλιππος Βέροιας, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 18-11-2012 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο τουρνουά, στο οποίο πήραν μέρος οι ομάδες παμπαίδων του οικοδεσπότη Φιλίππου (Κούγιας Νικ.- Σαράφης Παν.), του Φοίβου Συκεών (Πελεκίδης Δημ.), του Αρίωνα Πτολεμαϊδας (Αλεξανδρίδης Σωτ.) και του Ζαφειράκη Νάουσας (Δεληχρήστος Χρ.).

Κοινή διαπίστωση είναι ότι στα τμήματα υποδομής γίνεται πραγματικά πολύ καλή δουλειά από όλες τις ομάδες που πήραν μέρος, αφού και στο αγωνιστικό μέρος παρακολουθήσαμε παιχνίδια πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά και από πλευράς συμπεριφοράς αθλητών οι ομάδες βαθμολογούνται με άριστα.Τους αγώνες διαιτήτευσαν με επιτυχία οι κυρίες Γερακοπούλου Παρασκευή και Νιάνιου Αικατερίνη. Γιατρός των αγώνων, ο κος Κούλης Νίκος.

Οι διοργανωτές, ευχαριστούν τις ομάδες για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά. Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος του Α.Σ. Φίλιππος Ντόβας Διονύσης και ο εκπρόσωπος της Ο.Χ.Ε. ο κος Μπιζέτας Γιάννης.Για την ιστορία, τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ 25 – 18 (Ημίχρονο 10-6)ΦΟΙΒΟΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 25 – 25 (Ημίχρονο 12-7)ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΑΡΙΩΝ 19 – 33 (Ημίχρονο 8-17)ΑΡΙΩΝ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 24 – 28 (Ημίχρονο 10-11)

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 21 – 22(Ημίχρονο 6-12)

Προηγούμενες

Α1: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Έχασε στις Συκιές ο Φίλιππος

Επόμενη