Τουμαράς: Βρήκαμε τα πατήματά μας

| |

Πλώρη για τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχει βάλει ο Αχιλλέας Νάουσας ο οποίος στα τελευταία επτά παιχνίδια μετρά έξι νίκες και μια ισοπαλία στην Χαρίεσσα. Οι Ναουσαίοι έχουν βρει το ρυθμό τους και βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη Μελίκη.

Για την ανάκαμψη του Αχιλλέα, μίλησε στο Inspor ο μέσος Κώστας Τουμαράς. «Έχουμε να χάσουμε επτά παιχνίδια και πιστεύω ότι με τα δυο εντός έδρας που ακολουθούν με Καψόχωρα και Διαβατό θα διευρύνουμε το σερί μας. Έχουμε βρει τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο και μας βγαίνει η δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν. Είμαστε καλή ομάδα και πάνω από όλα είμαστε αγαπημένοι. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι του κυπέλλου».

Σε ερώτησή μας αν ο στόχος είναι η τριάδα, ο Κώστας Τουμαράς απάντησε: «Γιατί όχι και δεύτεροι;».

Όσον αφορά το παιχνίδι του κυπέλλου, ο μέσος του Αχιλλέα σχολίασε: «Στο κύπελλο περιμέναμε καλύτερη κλήρωση αλλά πέσαμε πάνω στο μεγάλο φαβορί (σ.σ. με την Ένωση Αποστόλου Παύλου στο Μακροχώρι). Εμείς από την μεριά μας δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα παλέψουμε όσο μπορούμε».

Προηγούμενες

Άλλον διαιτητή ήθελε η Κέρκυρα

Έτοιμος να κρεμάσει τα γάντια ο Κωτσιόπουλος

Επόμενη