Τι λέει η ΚΑΠΑ Βέροιας για την παραχώρηση του γηπέδου

Από την ΚΑΠΑ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Το ΝΠΠΔ Δ. Βέροιας που είναι υπεύθυνο και για τον αθλητισμό, σε συνεδρίαση του αποφάσισε την παραχώρηση του γηπέδου στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για μια σειρά από λόγους και αιτίες. Επιχειρήσαμε να λύσουμε ένα πρόβλημα που σέρνετε επί σειρά ετών και που είναι δύσκολο για πολλούς λόγους. Ήδη με την ΠΑΕ Βέροια είμαστε στα δικαστήρια από κοινού για να λύσουμε προβλήματα ετών που κληρονομήσαμε.

Όταν δεν υπάρχουν χρήματα έπειτα από σαφή δήλωση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Καγκελιδη Αντώνη, για την ανακατασκευή χλοοτάπητα, πυρασφάλειας, κερκίδων, τουαλετών, συντήρησης, κλπ αλλά και γενικώς αδειοδοτησης του για την διεξαγωγή αγώνων. Κι όταν όλα επιδεινώνονται με την έλλειψη προσωπικού, προσπαθείς να βρεις την βέλτιστη λύση για να κερδίσει ο Αθλητισμός, η πόλη, ο Δήμος. Όποιος λογικός δεν εθελοτυφλεί και δεν κάνει πολιτική και βάλει κάτω στοιχεία και νούμερα εύκολα θα διαπιστώσει το τι συμφέρει στο Δήμο και το τι διαφέρει η σημερινή κατάσταση από αυτήν αύριο.

Με τις προσπάθειες μας η ομάδα θα έπαιζε κανονικά με την έναρξη του πρωταθλήματος στο γήπεδο της, στην πόλη μας. Με τις προσπάθειες μας δεν παραχωρούσαμε τίποτε δωρεάν και σε κανέναν, αλλά αντίθετα πατσίζαμε αντισταθμιστικά αυτά που έπρεπε να πάρει η ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας σε ορίζοντα δεκαετίας με αυτά που θα έπρεπε να επενδυθούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς όμως νομικοί του Δήμου έχουν άλλη άποψη και γνωμοδοτούν ότι πρέπει να γίνει δημοπρασία, κλπ Η πολυνομία και οι νομικές απόψεις κι ερμηνείες δίνουν το δικαίωμα να συμβαίνουν πολλά δεινά στον τόπο για τα οποία δεν είναι υπεύθυνοι όσοι κοιτούν το πρόβλημα και θέλουν να το λύσουν.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις η ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας μη θέλοντας να τελματώσει το ζήτημα, αποσύρει την διαδικασία παραχώρησης και αναμένει την εξέλιξη των προσπαθειών της δημοπρασίας που θα κάνουν οι Επιτροπές και οι ειδικοί του Δήμου. Ευελπιστώντας ότι οι διαδικασίες της δημοπρασίας δεν θα συναντησουν κωλύματα, δυσκολίες, γραφειοκρατία, ενστάσεις, κλπ όπως πολλά άλλα πράγματα στον Δήμο.

Η ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας ευχαριστεί δημόσια τους νομικούς που εργάστηκαν και προσπάθησαν να δώσουν την βέλτιστη λύση στο πρόβλημα σύμφωνα με όσα επιτρέπει ο Νόμος περί αθλητισμού.

Ο φίλαθλος κόσμος αλλά και όσοι αγαπούν τον Αθλητισμό εύχονται να τελειώσουν όλα γρήγορα και να δουν την ομάδα της πόλης να παίζει στο γήπεδο της.

Εκ μερους ολων οσων ψηφισαν υπερ της παραχωρησης του γηπεδουΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣΓΑΙΤΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΤΣΑΜΗΤΡΟΣ ΗΛΙΑΣΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΠΟΥΛΑΣΟΥΧΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ”.