Τι είπαν Φούλοπ, Μπλάσιτς για το ματς της Τρίπολης

| |

Αναμφίβολα ο πρωταγωνιστικής του ματς Αστέρα – Βέροιας ήταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Φούλοπ, ο οποίος στο πρώτο μέρος κράτησε όρθια την ομάδα του. Στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports, ο Φούλοπ στάθηκε στην αγωνιστική μεταμόρφωση του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις σημαντικές αποκρούσεις που πραγματοποίησε. 

Συγκεκριμένα ο Φούλοπ είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές δυσκολίες. Μας πίεσε πολύ η Βέροια, μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς δεν παλέψαμε όσο θα έπρεπε το παιχνίδι. Μια πολύ καλή ομάδα, ήρθε με φόρα από την Β΄Εθνική. Είμαι ευχαριστημένος για τις αποκρούσεις που έκανα. Γι αυτό πληρώνομαι».

Μιλώντας για το ματς είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε στο γήπεδο με καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Στο πρώτο μέρος δεν μαχόμασταν όπως έπρεπε. Ξέρουμε ότι έχουμε από τους καλύτερους παίκτες στην Superleague αλλά έπρεπε να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία για να μην πλησίαζε η Βέροια κοντά στην περιοχή μας».

Σε ερώτηση για την δεκαπενθήμερη διακοπή, τόνισε: «Μπορεί να μην είχαμε παιχνίδια αλλά κάναμε σκληρή προπόνηση. Αυτό φάνηκε. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν ανώτεροι στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ».

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της Βέροιας ο Μπλάσιτς μιλώντας στην κάμερα του Novasports. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε και τόνισε πως το αφιέρωσε στη μητέρα του. «Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Βέροια έκανε ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Βάλαμε γρήγορα το πρώτο γκολ και αυτό μας έδωσε την ηρεμία που δεν είχαμε στο πρώτο μέρος. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσε η Βέροια να είχε βάλει ένα γκολ και τα πράγματα να είναι δύσκολα για εμάς. Πολλές φορές όμως στο ποδόσφαιρα, τα πράγματα έρχονται κόντρα στην ροή του παιχνιδιού».

Προηγούμενες

Φωτορεπορτάζ από το ΠΑΟΚ – Φίλιππος

Τσιώλης: Μας κράτησε ο Φούλοπ

Επόμενη