Τι είπαν Γεωργιάδης, Μπρντάκοβιτς μετά τη νίκη

| |

Η νίκη σε κάθε ματς είναι ο στόχος των παικτών της Βέροιας σύμφωνα με τις δηλώσεις των Μρντάκοβιτς και Γεωργιάδη μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην κάμερα του Novasports και τον Παναγιώτη Στεφάνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γεωργιάδης: «Το περιμέναμε αυτό και εάν δεν το περιμέναμε εμείς ποιος θα το περίμενε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και σήμερα δείξαμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη.

Το ματς κρίθηκε στη δύναμη της έδρας αλλά και στο ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Ένας αγώνας τα έχει όλα μέσα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι και στο τέλος βγαίνεις ευχαριστημένος όταν παίρνεις τη νίκη. Κάθε νίκη μας κάνει καλό στην ψυχολογία μας και κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια ενώ σκοπός μας είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς».

Μρντάκοβιτς: «Είναι η πρώτη φορά που χάνω πέναλτι στην καριέρα μου. Εάν δεν σκόραρα θα ήταν πολύ δύσκολη η βραδιά για μένα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν έτσι αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Αφιερώνω το γκολ στο γιο μου».

Προηγούμενες

Βέροια: Συνεργασία με Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Επόμενη