Τι είδε το Inspor στο Νεόκαστρο

| |

Αναμφίβολα το παιχνίδι του Νεοκάστρου με τον Διαβατό ήταν το ματς της ημέρας. Το φαβορί για την άνοδο αντιμετώπιζε τον πρωτοπόρο Διαβατό και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, διότι αφενός θέλαμε να δούμε το Νεόκαστρο κόντρα σε μια δυνατή ομάδα της κατηγορίας και αφετέρου να τεστάρουμε τις φετινές δυνατότητες του Διαβατού.

Στο ματς, ο Διαβατός προσπάθησε να παίξει έξυπνα. Έδωσε χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησε να τους χτυπήσει στην κόντρα. Από την άλλη πλευρά το Νεόκαστρο προσπάθησε με ηρεμία και πάσιγκ γκέιμ να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και το πέτυχε.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 αλλά το αδύνατό τους σημείο ήταν η άμυνα. Βέβαια θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα για να καθαρίσουν το ματς αλλά τους έφτανε και το 2-0 για να πάρουν τη νίκη. Αμυντικά λοιπόν, στις γρήγορες επιθέσεις του Διαβατού, το Νεόκαστρο είχε πρόβλημα, δέχθηκε δυο τέρματα και παραχώρησε βαθμό.

Ο Διαβατός από την πλευρά του, παρά τους αρχικούς αμυντικούς προσανατολισμούς, είχε και αυτός τα προβλήματα στην άμυνά τους και θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα. Μετά το 2-0, η τακτική των φιλοξενουμένων άλλαξε. Βγήκαν μπροστά, κοίταξαν τον αντίπαλο στα μάτια και τον υποχρέωσαν στο πρώτο στραβοπάτημά του. 

Προηγούμενες

Μουχτάρης: Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας

Γ. Μαντζιαρίδης: “Σκεφτόμουν να σταματήσω”

Επόμενη