Τι είδε το Inspor στην επίμαχη φάση του Διαβατού

| |

Η φάση που συζητήθηκε περισσότερο από όλες στο ματς του Διαβατού με την ΑΕΠ ήταν αυτή του δευτέρου πέναλτι που σφυρίχθηκε εις βάρος των Ποντίων. Το Inspor σας παρουσίασε πρώτο τα στιγμιότυπα του ματς αλλά και την επίμαχη φάση, κι επειδή έχει άποψη, δεν θα κρυφτεί πίσω από το βίντεο, αλλά θα πάρει  θέση.

Μετά την απόκρουση του Οβεζίκογλου στο πέναλτι του Σπανού, η μπάλα είναι διεκδικήσημη και πάνω της πέφτουν τρεις παίκτες. Ο Σαρηγιαννίδης του Διαβατού και οι Κουτσαμπασόπουλος, Οβεζίκογλου της ΑΕΠ. Βλέποντας με μια πρώτη ματιά την φάση ως θεατής στο γήπεδο, λες ότι ο διαιτητής έκανε “πατάτα” και αδίκησε την ΑΕΠ. Κοιτώντας όμως πιο προσεκτικά το βίντεο του παιχνιδιού διαπιστώνουμε ότι ο αμυντικός της ΑΕΠ (Κουτσιαμπασόπουλος) πάει πάνω στον παίκτη του Διαβατού (Σαρηγιαννίδη) με απλωμένο τον αγκώνα, τον σπρώχνει και στην συνέχεια με το σώμα του τον ρίχνει κάτω. Είναι μια κίνηση αχρείαστη διότι αφενός ο παίκτης του Διαβατού έχει πλάτη στο τέρμα και δεν απειλεί σε πρώτο χρόνο και αφετέρου βγαίνει ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ Οβεζίκογλου πάνω στην μπάλα καλύπτωντας την εστία.

Ο απλωμένος αγκώνας και το σπρώξιμο στον παίκτη του Διαβατού και στην συνέχεια το…γκρέμισμά του είναι παράβαση και σωστά σφυρίχθηκε πέναλτι.

Δείτε παρακάτω και το βίντεο

Προηγούμενες

Μπαντιάκας: Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

Silver V Shirt

Επόμενη