Τι δήλωσαν Καλτσάς, Μπαργκάν, Ζησόπουλος, Ερνάντες

| |

Για ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, αλλά και τη δυνατότητα που είχε η ομάδα του να κερδίσει έκανε λόγο ο Καλτσάς. «Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με αλλεπάλληλες φάσεις και απ’ τις δύο ομάδες και οι δύο και η Τρίπολη στο πρώτο ημίχρονο κι εμείς στο πρώτο και στο δεύτερο είχαν χαθεί ευκαιρίες, πιστεύω ότι τελευταίοι είχαμε εμείς τον λόγο με την ευκαιρία που έχασε ο Κενάν», δήλωσε στην κάμερα του novasports ο παίκτης της Βέροιας, με τον συμπαίκτη του Μπαργκάν να προσθέτει:

«Σίγουρα συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, εντάξει όλα χάνονται κι όλα μπαίνουνε, νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι στο θέμα τελικών φάσεων, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε περισσ΄τοερες ευκαιρίες».

Τι δήλωσαν Ζησόπουλος, Ερνάντες
Ο Γιώργος Ζησόπουλος υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν είχε την απόδοση άλλων παιχνιδιών, αλλά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη επί της Βέροιας. «Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν είχαμε την ίδια απόδοση, δημιουργήσαμε όμως πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να πάρουμε το παιχνίδι, η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο, ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης του Αστέρα στην κάμερα του novasports.

«Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα, πολλές ευκαιρίες, αλλά και έναν βαθμό που πήραμε είναι σημαντικός», τόνισε από την πλευρά του ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, Ερνάντες.

Προηγούμενες

Αναγεννημένος ο Μίλιαν

Ντόστανιτς: Να παίξουμε μπάλα

Επόμενη