Τι δήλωσαν Ιωάννου και Γεωργιάδης για το ματς

| |

Άδικο χαρακτήρισε για την Βέροια το αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα του αγώνα, ο Ηλίας Ιωάννου με δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα είπε: «Σίγουρα δεν περιμέναμε να είναι αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθούμε.

Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο όμως δεν ευτύχησε να μπει κάποιο τέρμα και με την έναρξη της επανάληψης δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Από εκεί και μετά δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και ήρθαν αμέσως και δύο ακόμη τέρματα.

Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον τον ένα βαθμό αλλά έτσι είναι η μπάλα. Αν δεν σκοράρεις εκτός έδρας είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι καλό.

Η ομάδα είναι καινούργια και όσο περνάει ο χρόνος γίνεται ακόμα καλύτερη. Είμαστε μια οικογένεια, δουλεύουμε πολύ σκληρά και έχουμε στόχο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Γεωργιάδης απέδωσε την στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα. «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν όχι δυο γκολ, δικαιούνταν τουλάχιστον ένα. Στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο τέρμα είναι μια αδράνεια σε στημένη φάση και μας αποσυντόνισε. Πιστεύω ότι ήταν πέντε λεπτά που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν δικαιούμασταν τέτοια ήττα, με 3-0. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στην Λειβαδιά, έπρεπε να είναι όπως σήμερα το ματς, αλλά δεν έγινε».

Προηγούμενες

Καρύδας: Πληρώσαμε τις στιγμές αδράνειας

Δυο ντέρμπι στο κύπελλο

Επόμενη