Τι δήλωσαν για το ματς με τον Αστέρα Καντιμοίρης, Μπαργκάν

| |

Με στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει η Βέροια τον Αστέρα Τρίπολης για τη 17ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε ο Γιώργος Καντιμοίρης στο novasports.gr.

«Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Θα πάμε στην Τρίπολη με στόχο να κερδίσουμε. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας δείχνει μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς, αλλά και εμείς μετά τον ερχομό του νέου μας προπονητή, του κ. Ντόστανιτς δείχνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Αυτό είναι το δικό μας όπλο», ήταν τα λόγια του Γιώργου Καντιμοίρη.

Μπαργκάν: «Να πάρουμε ότι μπορούμε κόντρα στον Αστέρα»

Ιδιαίτερα δύσκολο θα είναι το έργο της Βέροια απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπως δήλωσε ο Μπαργκάν στο novasports.gr, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω και θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα του. Εμείς έχουμε πολλές ελλείψεις αλλά παρόλα αυτά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε γιατί είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση», δήλωσε αρχικά ο Μπαργκάν.

Για το γεγονός ότι δεν έχουν μαζέψει αρκετούς βαθμούς έως τώρα: «Νομίζω ότι δημιουργούμε αρκετές φάσεις και εκτός έδρας αλλά δεν καταφέρνουμε να βάλουμε εύκολα γκολ. Ελπίζω στο παιχνίδι με τον Αστέρα να καταφέρουμε να βάλουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Προηγούμενες

Κ20: Κέρδισε στην Τρίπολη η Βέροια

Η προϊστορία Αστέρα και Βέροιας

Επόμενη