Τι απάντησε ο Μπεν στους φιλάθλους

| |

Ο επιθετικός της Βέροιας Μπεν Μοχάμεντ έχει… οπλίσει και σκοράρει κατά ριπάς, βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής www.superleaguegreece.net ο Μπεν τονίζει ότι «είμαστε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ενώ παράλληλα εκθειάζει τη ζωή στην πόλη της Βέροιας: «Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη της Βέροιας. Είναι ιδανική για να ζει κανείς. Ο κόσμος είναι φιλικός και οι αποστάσεις αρκετά μικρές». Τέλος αναφέρει ότι «θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και με τη βοήθεια του Αλλάχ ελπίζω να τα καταφέρω».

Ερώτηση από τους Αντώνη Δημητρίου, Βασίλη Ραφαηλίδη Πιστεύεις ότι η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία;

Ναι είναι πολυ πιθανό. Είμαστε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Ερώτηση από τους Ευάγγελο Τζανάκα, Πανο Λ., Γιώργο Δερβισίδη Θα ήθελες να παραμείνεις και τη νέα χρονιά στην ομάδα ή αν ερχόταν κάποια πρόταση από μεγαλύτερο σύλλογο θα την αποδεχόσουν;

Έχω συμβόλαιο με τη Βέροια μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Το μυαλό μου είναι στη Βέροια και στην επίτευξη τον στόχων της. Εαν το καλοκαίρι έρθει κάποια πρόταση για μένα από κάποια άλλη ομάδα τότε θα δούμε.

Ερώτηση από τον Αλέξανδρο Πέτρου Σας προβληματίζει ως ομάδα το γεγονός ότι δεν σκοράρουν αρκετοί ποδοσφαιριστές; Πιστεύεις ότι είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση;

Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά μας λείπει η τύχη και η αυτοπεποίθηση. Επίσης, μας έλλειψε σε αρκετά ματς είτε η αμυντική είτε η επιθετική σταθερότητα για αυτό πιστεύω βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.

Ερώτηση από τον Γιώργο Αγιαννίτη Πως νιώθεις που αγωνίζεσαι στην Βέροια;

Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω πολύ όμορφα ώς μέλος αυτής της ομάδας και χαίρομαι πάρα πολύ όταν σκοράρω και βοηθάω την ομάδα να κερδίζει.

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη Τι συμβουλές θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;

Αυτό που έχω να πω στα νέα παιδιά είναι: Όσο δύσκολο και αν είναι, εάν κοιτάς μπροστά και αν θέτεις στόχους, σίγουρα μέσα από τη δουλειά θα τα καταφέρεις.

Ερώτηση από τον Κώστα Βύζα Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα και την πόλη της Βέροιας;

Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη της Βέροιας. Είναι ιδανική για να ζει κανεις.Ο κόσμος είναι φιλικός και οι αποστάσεις αρκετά μικρές. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα,είναι διαφορετικό από το Γαλλικό. Στη Γαλλία οι ομάδες επικεντρώνονται στην τακτική και στην άμυνα, ενώ στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν πιο ελεύθερα και μόνο 2-3 ομάδες έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες.

Ερώτηση από τον Τάσο Δημητρίου Είσαι ένας από τους πιο φορμαρισμένους και αγαπητούς παίκτες της Βέροιας. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό να ρθει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά μας και να μας δώσει δύναμη για τη μάχη που κάνουμε για την παραμονή. Αν το γήπεδο είναι γεμάτο σίγουρα θα τα καταφέρουμε!

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;
Ασχολούμαι με τους υπολογιστές αρκετά χρόνια. Φοιτούσα σε κολλέγιο δυστυχώς όμως σταμάτησα για να συνεχίσω το ποδόσφαιρο.

Πως και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5-6 χρόνια;
Δεν φαντάζομαι που θα βρίσκομαι. Θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και με τη βοήθεια του Αλλάχ ελπίζω να τα καταφέρω.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;
Μου αρέσει πάρα πολύ να περνάω τις ελεύθερες ώρες με τη γυναίκα μου και τα 2 παιδιά μου, τεσσάρων χρόνων ο μεγάλος και τεσσάρων μηνών ο μικρός.

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΜΟΧΑΜΕΝΤ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΙΑΝΝΙΤΗΣ .

Προηγούμενες

Έχασε στην Χαλκίδα το Μακροχώρι

Εξετάζει Μπεν ο Ολυμπιακός

Επόμενη