Τιμήθηκαν οι πρωταθλητές Μικτής Νέων Ημαθίας

| |

Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/4 το βράδυ στην ταβέρνα του «Μπάρμπα-Γιάννη» στα Ασώματα,, έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου, ομάδα της Μικτής Νέων Ημαθίας περιόδου 2012-2013.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος ΚΕΔ κος Καραμελίδης, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του προς τους αθλητές και γονείς που παραβρέθηκαν, εξήρε την προσπάθεια όλων όσων συνέβαλαν σε μια ακόμη επιτυχία (4η κατά σειρά) και συνέστησε να συνεχίσουν την προσπάθεια για να κρατήσουν ψηλά τον ποδοσφαιρικό πήχη της Ημαθίας με ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Δευτερολογώντας ο ενωσιακός προπονητής της Ημαθίας Λυμούσης Αντώνης, και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε πρώτα τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ και το ΔΣ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν για 4η χρονιά και μετά τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε άψογα όπως δήλωσε μαζί τους, προσπαθώντας να είναι δίκαιος στις επιλογές του. Συνεχάρη τους αθλητές που κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες λέγοντας πως όλοι τους ήταν «παιδιά» της Μικτής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην αναλυτική βαθμολογία του ομίλου, τους σκόρερ και στα λεπτά συμμετοχής όλων όσων αγωνίστηκαν. Σημαντικό στοιχείο ότι πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου αναδείχθηκε ο νεαρός Μυλωνάς της Ημαθίας με 5 γκολ και ο αρχηγός της Μικτής Νέων Ντούφας Δημήτρης που μεταγράφηκε στην περίοδο Ιανουαρίου σε άλλη ΕΠΣ (Ξάνθη).

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας παραβρέθηκαν οι κκ Τσιβαλίδης Σπύρος, Τσιρογιάννης Νίκος Χατζόπουλος Γεώργιος και ο συνεργάτης του ενωσιακού προπονητή, Παπαδίνας Σάκης.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους πρωταθλητές να απολαμβάνουν το πλούσιο μπουφέ του καταστήματος δίνοντας …μάλιστα πολύ σύντομα ραντεβού, αφού ως γνωστό επτά παίκτες της Μικτής Νέων Ημαθίας συμμετέχουν στην 3η Περιφέρεια, η οποία έχοντας στο τιμόνι της τον ενωσιακό μας προπονητή Λυμούση Αντώνη, συνεχίζει στην Β’ φάση και βρίσκεται μια ανάσα από το φαϊναλ φορ (4άδα) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων.

Προηγούμενες

Δεν συνεχίζουν μαζί Διαβατός-Παγγούρας

Πέρασε και ο ΠΑΟΚ στον τελικο

Επόμενη