Τη Δευτέρα θα καταθέσει έφεση η ΑΕΚ

| |

Για την έφεση που ετοιμάζεται να καταθέσει η ΑΕΚ μίλησε στη NOVA, ο νομικός της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου.«Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τη Δευτέρα το πρωί θα κατατεθεί η έφεση η οποία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Δευτέρα πρωί θα την καταθέσουμε την Τετάρτη η εκδίκαση και πιστεύω πως στο εφετείο πια θα υπάρξει τελική δικαίωση γιατί τα επιχειρήματα και τα αποδεικτικά που παρουσιάσαμε ήταν ιδιαιτέρως ισχυρά».

Όσο για το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστούν Κορδέρο και Φουρτάδο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού δεν εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με τον Πανθρακικό ο Γρηγορίου είπε:«Όταν ένας αγώνας διακοπεί με υπαιτιότητα μιας ομάδας δεν προσμετρούνται οι ποινές των ποδοσφαιριστών αντίθετα ισχύουν οι κάρτες που έχουν δεχθεί μέχρι εκείνο το σημείο».

Σύμφωνα με τον Χάρη Γρηγορίου λοιπόν οι ΑΕΚ αναμένεται να κινήσει τις όποιες διαδικασίες για έφεση την προσεχή Δευτέρα και αφού θα έχει προηγηθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει το αίτημα της ΑΕΚ για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων του Σταύρου Τριτσώνη.

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: Χάσαμε την ευκαιρία

Καλαϊτζίδης: Θα ήταν άδικο αν δεν παίρναμε βαθμό

Επόμενη