Της “κακομοίρας” στο Διαβατό

| |

Το ματς του Διαβατού με τον ΠΑΟΚ ήταν το ένα από το δυο καλύτερο ματς της ημέρας για να δει κανείς ποδόσφαιρο. Έπαιζαν δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που μοιράζονταν την δεύτερη θέση. Από πολύ νωρίς το κλίμα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν “ψυχροπολεμικό”.

Πολλές κλοτσιές εντός του παιχνιδιού και πολλές βρισιές και διαμαρτυρίες στην κερκίδα. Μέσα σε αυτό το σκηνικό υπήρχε κι ένας μέτριος διαιτητής, ο οποίος μπορεί να έχασε κάποιες φάσεις, ωστόσο δεν έκανε το μεγάλο λάθος, ούτε προκάλεσε με τα σφυρίγματά του. Με αυτά τα δεδομένα, ήταν πολύ εύκολο να διακρίνεις κανείς ότι αυτό που έλειπε ήταν η σπίθα για να ξεσπάσει η…πυρκαγιά.

Σε μια δυο περιπτώσεις που πήγε να γίνει…η στραβή, πρυτάνευσε η λογική και δεν ακολούθησε εκτροπή. Δυστυχώς, η σύγκρουση δυο ποδοσφαιριστών στο φινάλε, πυροδότησε την ένταση και η μετωπική σύγκρουση ακολούθησε, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος του παιχνιδιού. 

Στην φάση που προκάλεσε την σύγκρουση λοιπόν, ο Σαρηγιαννίδης βρέθηκε μόνος με τον Θεοδώρου, αλλά στην προσπάθειά του να σημειώσει τέρμα χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ο Θεοδώρου κινήθηκε εναντίον του Σαρηγιαννίδη, άνθρωπος του Διαβατού μπήκε στο γήπεδο (να χωρίσει ή να προστατεύσει τον παίκτη του) αυτό εκλήφθηκε ως απειλή από τους πολυπληθείς φιλοξενούμενους οπαδούς και ακολούθησε η είσοδός του στο γήπεδο. Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο επεισόδιο μπήκαν και οι παίκτες και για ένα δεκάλεπτο έγινε της…κακομοίρας.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΔΙΑΒΑΤΟΣ

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΔΙΑΒΑΤΟΣ

Επόμενη