Την Κυριακή η δεξιοτεχνία στη Νάουσα

| |

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί η Νάουσα φιλοξενεί τον 6ο Γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και διοργανώνει η Λ.Α. Νάουσας στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Νάουσας.

Η τελευταία πρωταθληματική διοργάνωση της Λ.Α. Νάουσας ήταν το 2010 που διοργάνωσε την πολύ επιτυχημένη 1η Δεξιοτεχνία με ρεκόρ συμμετοχών για εκείνη τη χρονιά.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ευελπιστεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί και να πρωτοτυπήσει όπως κάνει σε κάθε διοργάνωση της, μεταφέροντας τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας (οδός Χρ. Πετρίδη & Μεγ. Αλεξάνδρου), όντας πιο κεντρικό σημείο και πιο εύκολο σε πρόσβαση για αγωνιζόμενους και θεατές.

Σε αυτήν την προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής της 2ης Δεξιοτεχνίας Νάουσας συμπαραστάτες της με οικονομική και ηθική υποστήριξη είναι οι χορηγοί μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοιηθεί αυτός ο πρωταθληματικός αγώνας.

Προηγούμενες

Νίκες για Μελίκη, Ζαφειράκη

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Inspor

Επόμενη