Τζημογιάννης:«Δεν έχουμε σωθεί ακόμα και μαθηματικά»

| |

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο αμυντικός της Βέροιας, Νίκος Τζημογιάννης μίλησε στο Novasports.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή οπότε θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγώνα του Σαββάτου (06/04).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη δυσκολία του:

«Σίγουρα ένα βάρος μας έφυγε με τη νίκη επί της Κέρκυρας την προηγούμενη αγωνιστική αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν τελείωνε μετά το ματς με την Κέρκυρα τότε θα ήμασταν χαρούμενοι γιατί θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας. Μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί ακόμα και πρέπει να αποκομίσουμε από αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για την αναμενόμενη πίεση που θα δεχτεί η ομάδα της Βέροιας στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Μέσα στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ με όποια ομάδα παίζει μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Για το ποια είναι τα «όπλα» της Βέροιας και παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται στα τελευταία παιχνίδια:

«Ένα είναι το κίνητρο γιατί στόχος μας είναι η σωτηρία της ομάδας. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν αλλάζει κάτι. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε φάσεις και μέσα από καλές εμφανίσεις να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για το βάθος του πάγκου της ομάδας της Βέροιας:

«Το κάθε παιδί θέλει να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Είμαι εδώ πέντε χρόνια και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν η Βέροια είναι χαλαρή στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αν αυτό θα την ωφελήσει:

«Εάν ήμασταν αδιάφοροι τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Δεν μπορούμε να πάμε στο παιχνίδι χαλαρά γιατί πρέπει να πάρουμε βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία μας. Από κει και πέρα όλα θα φανούν το Σάββατο στο γήπεδο».  

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: Για βαθμολογικά οφέλη με Πανιώνιο

Καλαϊτζίδης:«Είναι δεδομένη η πίεση»

Επόμενη