Τζεϊρανίδης: Εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι

| |

Η μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα στον Διαβατό και το Νεόκαστρο βρίσκεται στην κορύφωσή της. Ο Διαβατός είναι μπροστά στην βαθμολογία με έναν βαθμό παραπάνω αλλά έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι αν το Νεόκαστρο κερδίσει όλα τα ματς μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Διαβατός, θα τερματίσει πρώτο.

Γι αυτή την μάχη μίλησε στο Inspor ο κεντρικός αμυντικός του Νεοκάστρου Γιώργος Τζεϊρανίδης. «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο μυαλό μας έχουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να βγούμε πρωταθλητές. Πιστεύω στην ομάδα μου. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τερματίσουν πρώτοι στην βαθμολογία».

Μπορεί ο Γιώργος Τζεϊρανίδης να είναι αισιόδοξος, ωστόσο το Σάββατο η ομάδα του στην Ραχιά χρειάστηκε πέναλτι στο 83’ για να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΠ. «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν και κουρασμένοι από το παιχνίδι του κυπέλλου. Η ΑΕΠ είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπράβο στα παιδιά γιατί έπαιξαν με πάθος και τίμησαν την φανέλα. Πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη» είπε ο Γιώργος Τζεϊρανίδης.

Εκτός από το πρωτάθλημα όμως, το Νεόκαστρο βρίσκεται και στον τελικό του κυπέλλου, έχοντας απέναντι μια πολύ δυνατή ομάδα, την Ένωση Αποστόλου Παύλου. «Θα είναι πάρα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι. Το Μακροχώρι είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει αποδείξει στην πορεία που κάνει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ελπίζω και θέλω να είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουν το κύπελλο» σχολίασε ο Γιώργος Τζεϊρανίδης.

Προηγούμενες

Παπαδόπουλος: Στόχος μας και το κύπελλο

Παραίτηση Ντάμτσιου για λόγους ευθυξίας

Επόμενη