Τερμάτισε δεύτερη η Νάουσα

| |

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Νάουσα. Στο τελευταίο ματς της σεζόν, πέρασε άνετα από την Αλεξάνδρεια με 0-4 και άφησε πίσω της την Ένωση.

Οι «γαλάζιοι» ήταν καλύτεροι και έφτασαν εύκολα στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που παραλίγο να μη γίνει, καθώς μέχρι το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια έλεγαν πως ίσως δεν συγκεντρώσουν το ποσό για τη διαιτησία. Ωστόσο οι «πράσινοι» πλήρωσαν και ολοκλήρωσαν αξιοπρεπώς μια δύσκολη γι’ αυτούς χρονιά.

Το σκορ άνοιξε η Νάουσα στο 19’ με ωραίο τακουνάκι ο Παπαδής ύστερα από μπαλιά του Πιπινίκα για το 0-1. Στο 51’ έγινε το 0-2 όταν ο Πασχάλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πιπιλιάρης στην προσπάθεια να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 78’ ο Πιπινίκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 81’ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Βλάχος, Οικονομόπουλος (78’ Γιοβανόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Πιπιλιάρης, Μυλωνάς, Χατζηβασιλειάδης, Νουσιόπουλος, Αραπέλης, Ζωγράφος, Λέκκας

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Μανδάλης, Θεοδωρόπουλος, Καραμεταξάς, Περηφανόπουλος, Αργυρίου, Μουρίκης (46’ Χατζηγεωργίου), Μπουλγουρίδης, Πιπινίκας, Παπαδής (75’ Γκέσιος), Πασχάλης (77’ Κελεσίδης)

Προηγούμενες

Επόμενη