Τεννές: Δεν θα πρέπει να έχουμε παράπονο από το αποτέλεσμα

| |

O τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές, παραδέχθηκε ότι η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελαν, ωστόσο χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. 

“Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε όλη στο μισό γήπεδο, κάνοντας άμυνα με 7-8 παίκτες, έπρεπε να καταφέρουμε να παίξουμε περισσότερο από τα πλάγια ώστε να διασπάσουμε αυτή την καλά οργανωμένη και πολυπρόσωπη άμυνα. Το καταφέραμε ορισμένες φορές αλλά όχι στον βαθμό που θα ήθελα. Η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια αλλά δεν μετουσιώθηκε σε κλασσικές ευκαιρίες και δεν θα πρέπει να έχουμε παράπονο από το τελικό αποτέλεσμα. Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και από τον πάγκο εγώ, έκανε πολλές αλλαγές, κι εσωτερικές, για να βρούμε το κατάλληλο σχήμα που θα διασπάσει αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα. Είχαμε την ατυχία να κάνουμε δυο αναγκαστικές αλλαγές, οπότε τα περιθώρια από τον πάγκο δεν ήταν πολλά. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Νίκη θέλαμε. Νίκες πρέπει να κάνουμε στην έδρας μας για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις”.

Προηγούμενες

Γκίμας: Έχουμε παίκτες για να μας ανεβάσουν επίπεδο

Φίλιππος: Για το πρώτο διπλό στην Αγία Παρασκευή

Επόμενη