Τα νέα της σχολής ποδοσφαίρου Νηρέας

| |

Την Τετάρτη στις 11 Δεκεμβρίου 2013 έγινε η επίσημη φωτογράφηση των ποδοσφαιρικών τμημάτων της σχολής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Νηρέα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των ΙΕΒ.

Όλα τα τμήματα (μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό) και οι προπονητές τους φωτογραφήθηκαν με τη στολή του συλλόγου για την ετήσια έκδοση του ημερολογίου της σχολής το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 τα τμήματα της σχολής φιλοξενήθηκαν στη Ραχιά από την Ακαδημία-ΑΕΠ Βέροιας. Κάτω από εξαιρετικά ευνοϊκές -για την εποχή- καιρικές συνθήκες τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν, διασκέδασαν, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους γονείς και θεατές που ακολούθησαν τη σχολή ποδοσφαίρου.

Τα αποτελέσματα: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ : ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΝΗΡΕΑΣ 8-6 ΤΖΟΥΝΙΟΡ : ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΝΗΡΕΑΣ 8-8

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ : ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΝΗΡΕΑΣ 3-3

Στον αγώνα των Μπαμπίνι, το σκορ δεν απασχόλησε κανέναν σε έναν αγώνα πραγματικά απολαυστικό μεταξύ λιλιπούτειων αλλά και εξαιρετικά επιδέξιων ποδοσφαιριστών!

Για ακόμη μία φορά φάνηκε η προσπάθεια που γίνεται από τη Διεύθυνση και το τεχνικό τμήμα της σχολής ποδοσφαίρου του ΝΗΡΕΑ για τη διάπλαση αθλητών με συνδυασμό ήθους, αίσθησης ευγενούς άμιλλας και “ευ αγωνίζεσθαι” και απαράμιλλης ποδοσφαιρικής δεξιοτεχνίας, με την εκμάθηση βήμα-βήμα του σωστού ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό και η ρήση του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη, νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ, ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο σκέψης και δράσης της σχολής.
 

Προηγούμενες

Έχασε από τον ανώτερο ΠΑΟ η Βέροια

Ακαδημία Βέροιας: “Μπράβο Δημήτρη”

Επόμενη