Τα νέα της Ακαδημίας Βέροιας

| |

Συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν. Συγκεκριμένα:

Με Δόξα Νάουσας το ερασιτεχνικό της Ακαδημίας

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-1 Εικόνα παιχνιδιού: Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Βέροιας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα σε μια έδρα δυνατής και έμπειρης ομάδας σαν αυτής τη; Δόξας Νάουσας. Παρ’ όλο που στο α’ ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη του αγώνα κ με κορυφαίο παίκτη τον ταλαντούχο Παπαδόπουλο Χρήστο, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και μείωσαν το σκορ. Η ομάδα της Βέροιας είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με δοκάρι και φάσεις που ανάγκασαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει καταπληκτικές αποκρούσεις. Η κατά τ’ άλλα καλή διαιτησία του κου Καρυπίδη αφήνει με δικαιολογημένα παράπονα την ομάδα της Ακαδημίας, αφού στο 72’ η μπάλα βρήκε καθαρά στο απλωμένο του αμυντικού της Δόξας Ν. μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής συνέχισε τον αγώνα. Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Δρόσος, Παπαδόπουλος Χρ., Γκιουλέκας, Τρούπκος, Γαβριηλίδης, Μανουσαρίδης, Μπέσιος, Καβουνόπουλος (75’ Κούβαρος), Κουιρουκίδης, Μπεκιαρίδης (80’ Μπέζατ) Σκόρερ Ακαδημίας: 64’ Μπέσιος, 76’ δοκάρι Παπαδόπουλος Χρ. Επόμενο παιχνίδι:κυριακη απολλων λ 29/1/2014

Νίκη για την ΑΕΠ

ΑΕΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: 2-1 Εικόνα παιχνιδιού: Μέτρια η απόδοση στο α’ ημίχρονο της ΑΕΠ. Στο β’ ημίχρονο ανέβασε στροφές, δημιούργησε ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ και τελικά κέρδισε δίκαια μια καλή και οργανωμένη ομάδα όπως είναι φέτος ο Ολυμπιακός Νάουσας. Ο αντίπαλος προσπάθησε με καλές αναπτύξεις και τελικά και οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα καλό παιχνίδι. ΣΚΟΡΕΡ;38ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ 65 ΝΤΑΜΟΤΣΙΔΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗΣ Σύνθεση Ακαδημίας: Χωλόπουλος,θεοδωριδης, Τσαλακόπουλος ,Μιχαηλίδης, Γκίλινας, Νταμοτσίδης, Καλτσάς ,Γκαλαίτσης,Γαβριηλίδης, Χαρισιαδης Γιάννης, Χαρισιαδης Μανος,(46 Σιούτης) Σκόρερ ΑΕΠ: Νταμοτσίδης, Μιχαηλίδης. Επόμενο παιχνίδι:Ελπιδα Μονοσπιτων Γήπεδο Μονοσπιτων

Με ΠΑΟΚ Κουλούρας το παιδικό και τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας

Μόνο τη θετική εικόνα του παιχνιδιού που λέγεται ποδόσφαιρο παρουσίασαν το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο Ράχης οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές έτρεξαν, προσπάθησαν, γέλασαν και τελικά έφυγαν αγκαλιασμένοι προσφέροντας χαρά και ικανοποίηση στους γονείς και τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο. Επόμενο παιχνίδι: Σάββατο 28/1/2014 στο αθλητικό κέντρο Ράχης με Επόμενο παιχνίδι παιδικού τμήματος: Σάββατο 28/1 με την ομάδα των Λευκαδιών στο αθλητικό κέντρο Ράχης.

Συγχαρητήρια Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στο Στέφανο Ντόγο

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή Ντόγο Στέφανο για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ Βέροια. Ιδιαιτέρη χαρά αποτελεί για την ομάδα μας να βλέπουμε παίκτες που ανατράφηκαν ποδοσφαιρικά και αναπτύχθηκαν στους κόλπους της ομάδας μας να εξελίσσονται και πολύ περισσότερο να αγωνίζονται στην επαγγελματική ομάδα της πόλης μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία. 

Προηγούμενες

ΟΦ Ηρακλείου

Καψόχωρα

Επόμενη