Τα νέα της ΑΕΠ – Ακαδημίας Βέροιας

| |

Συνέχισαν οι ομάδες της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας τους αγώνες στο πλαίσιο συμμετοχής τους στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Ευρεία νίκη πέτυχε μετά από καιρό η ΑΕΠ απέναντι στην ομάδα της Λυκογιάννης με 4-0.

Εικόνα παιχνιδιού: Νίκη με βαθιά ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα πέτυχε η ΑΕΠ κερδίζοντας τη μαχητική Λυκογιάννη με 4-0. Στο α’ ημίχρονο η φιλοξενούμενη Λυκογιάννη δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην τοπική ομάδα. Ωστόσο, η ΑΕΠ βελτίωσε την απόδοσή της ειδικά στην επανάληψη και επικράτησε τελικά άνετα και δίκαια. Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Χαρισιάδης Ιωανν., (60’ Γκέλος), Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, Χαρισιάδης Μαν., (75’ Πουλιόπουλος), Τσαλακόπουλος, Νταμοτζίδης, Καλτσάς, ΓκαλαΪτσης (46’Γαλάνης). Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ αγωνίζεται στην έδρα του «ΓΑΣ» Κοπανού. ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Εικόνα παιχνιδιού: Παρά τις πολλές απουσίες- λόγω του εργάσιμου της Κυριακής- η νεανική ομάδα της Ακαδημίας πάλεψε και κατάφερε να προηγηθεί στο α’ ημίχρονο με 0-1. Στο β’ ημίχρονο δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση και μη έχοντας επιλογές από τον πάγκο έχασε από την καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα του «Κεραυνού» Επισκοπής.

Σύνθεση Ακαδημίας: Φωτιάδης, Δρόσος, Κουιρουκίδης, Μπέσιος, Ανθυμιάδης, Τηλκερίδης, Καβουνόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μπεκιαρίδης, Μπέζατ (60’ Κούβαρος). Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας φιλοξενεί στο ΔΑΚ Βέροιας την ομάδα της Ειρηνούπολης. Ευρεία νίκη για το παιδικό Εικόνα παιχνιδιού: Σε υγιεινό περίπατο οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας Βέροιας το γειτονικό ντέρμπι με τις Βαρβάρες αφού επέβαλαν γρήγορα το ρυθμό τους και δημιουργούσαν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: Φλώρος, (50’Παρασκευαίδης) Γκιουλέκας, Σακελλαρίου(40’ Μούτσα), Σοφιανίδης, Μπρανιώτης, Ταρατσίδης (40’ Καραλής), Παπαδόπουλος Χρ. (30’ Μαρκόπουλος,) Γαβριηλίδης, (60’ Μπαζάκας, ) Κούβαρος,(25’ Μπούγκαρτσιτς,) Μπεκιαρίδης.

Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται με το ΦΑΣ Νάουσας.

Με τον Φίλιππο Μελίκης τα τμήματα υποδομής Το Σάββατο τα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν με τον Φίλιππο Μελίκης. Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα καλός και βοήθησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές να απολαύσουν το παιχνίδι. Το επόμενο Σάββατο, τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας στο γήπεδο Νησελίου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις: 9.00’ π.μ. Στα γραφεία του Συλλόγου: 9.00’ π.μ. Στο Νησέλι: 10.00’ π.μ. Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ. Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.30’ μ.μ. Χρώμα στολής: Πράσινο

Η ΑΕΠ- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί τον πάντα φίλο και υποστηρικτή του Συλλόγου, Χαρισιάδη Μιχάλη για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Προηγούμενες

Το πρόγραμμα της Α2 ερασιτεχνικής

Με Γαϊτάνο στην Λεωφόρο η Βέροια

Επόμενη