Τα νέα της ΑΕΠ – Ακαδημίας Βέροιας

| |

Συνέχισαν οι ομάδες της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας τους αγώνες στο πλαίσιο συμμετοχής τους στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ισοπαλία για την ΑΕΠ

Με την ομάδα των Μονοσπίτων αγωνίστηκε η ΑΕΠ και πέτυχε την ισοπαλία με το τελικό σκορ 2-2.

Εικόνα παιχνιδιού: Επιπόλαιη η εμφάνιση των παικτών της ΑΕΠ, καθώς έχασαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο αʼ ημίχρονο. Η νεανική ομάδα των Ποντίων βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 φορές από την έμπειρη ομάδα των Μονοσπίτων, πετυχαίνοντας τελικά την ισοφάριση στο τέλος του αγώνα. Έντονη είναι η έλλειψη του φορ στην ομάδα των Ποντίων, καθώς οι μεταγραφές (Γολσουζίδης- Χαρισιάδης) είναι τραυματίες.Σύνθεση ΑΕΠ: Οβεζίκογλου, Γκίλινας, Θεοδωρίδης, Κιατικίδης, Ιορδανίδης, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Νταμοτζίδης, Καλτσάς, Γαλάνης, ΓκαλαΪτσης(75ʼ Γκέλος).Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα οι επιπόλαιες αποβολές των Ιορδανίδη- Κιατικίδη ( και οι 2 με 2η κίτρινη κάρτα) προς τη λήξη του αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ φιλοξενεί στη Ραχιά την ομάδα του Στενημάχου.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Ακαδημίας με την ομάδα της Λυκογιάννης λόγω του θανάτου του παλαίμαχου παίκτη της Βέροιας Ουλσουζίδη Τάσου.

Νίκη για το παιδικό

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας νίκησε την ομάδα του Μακεδόνα με το ευρύ τελικό 1-6. Σοβαρή και πειθαρχημένη ήταν η εικόνα που έδειξαν οι παίδες της Ακαδημίας Βέροιας που κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-6. Οι παίκτες της Ακαδημίας επιβλήθηκαν από τα πρώτα λεπτά και επέβαλαν το ρυθμό τους απέναντι σε μια φιλόδοξη και καλή παρουσία των παικτών του Μακεδόνα.

Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: Φλώρος, (70ʼΠαρασκευαίδης) Μπρανιώτης, (65ʼ Παπαδόπουλος Απ.) Σακελλαρίου, ( 65ʼΚωστογλίδης,) Γκιουλέκας, Μαρκόπουλος, Μπούγκαρτσιτς,( 50ʼ Ταρατσίδης, )Παπαδόπουλος Χρ. Γαβριηλίδης,, Σοφιανίδης, (65ʼ Μπαζάκας, )Κούβαρος, (65ʼΜπιλδίρης,) Μπεκιαρίδης.Το επόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται με την Ε.Α.Π..

Με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας τα τμήματα υποδομής

Το Σάββατο 12-10 τα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα καλός και βοήθησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές να απολαύσουν το παιχνίδι. Το επόμενο Σάββατο, 19/10 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται με τον Μακεδόνα στο Λαζοχώρι.

Προηγούμενες

Βέροια: 3000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Ισόπαλος στο Λουτράκι ο Φίλιππος

Επόμενη