Τίτλοι τέλους για Αλεξάνδρεια

Πρόωρο φινάλε είχε η φετινή προσπάθεια της Αλεξάνδρειας. Στο κρίσιμο ματς της ημέρας, έχασε στα Γρεβενά από τον Πυρσό με 4-0 και έχασε την επαφή με την 7η σωτήρια θέση.

Η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του ματς, είχε καλές στιγμές για γκολ με τους Μυλωνά στο 19’ και 26’, και Χαλβατζή στο 31’, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40’, με εύστοχο χτύπημα του Κουτσομήτου (ανατράπηκε από τον Κύρου). Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν άλλα δυο γκολ στις αρχές της επανάληψης. Στο 46’ ο Τσαρτσαρής έκανε τη σέντρα, και στο δεύτερο δοκάρι ο Γκέτσιος με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Από εκεί και μετά τα πράγματα έγινε πολύ εύκολα για τους γηπεδούχους. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0. Ο Κοτσατίσογλου με ατομική προσπάθεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «καθάρισε» το ματς για την ομάδα του. Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 63’ από τον Κουτσομήτρο. Από εκεί και μετά είχαμε μόνο αποβολές. Από την Αλεξάνδρεια αποβλήθηκαν οι Κ. Παπαδόπουλος με απευθείας κόκκινη και οι Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Κίτσας με δεύτερη κίτρινη. Από τους γηπεδούχους αποβλήθηκαν οι Κοσμίδης, Νουσιόπουλος.

Διαιτητής: Κουτσαύτης

ΠΥΡΣΟΣ: Αθανασόπουλος, Τσαρτσαρής, Καραγιάννης, Κοτσατίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κ. Μπόζιαρης (71’ Δούμας), Μπόλος (83’ Τσιαρσιώτης), Κουτσομήτρος (80’ Σωτήρης), Κοσμίδης, Γκέτσιος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Μυλωνάς, Βλάχος, Κεστελίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (53’ Αραμπατζής), Αραπέλης (67’ Νουσιόπουλος), Πιπιλιάρης (67’ Χατζηβασιλειάδης), Κίτσας, Χαλβατζής, Τεπετός.