Τέσσερα χρυσά ο Μακεδών στην Αθήνα

| |

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25&26-05-2013 το Πανελλήνιο Κύπελλο Shito Ryu Καράτε. Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από όλη την Ελλάδα! Συνολικά 34 σωματεία-462 αγωνιζόμενοι με 747 συμμετοχές. Στους αγώνες συμμετείχε και ο Μακεδών Βέροιας με 4 αθλητές- 8 συμμετοχές.

Την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν 3 αθλητές του. Αρχικά ο Αγγελόπουλος Βασίλειος, ο οποίος σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με πολλές συμμετοχές κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στα ΚΑΤΑ Παίδων 2005 και το Χάλκινο στο Kumite Παίδων 2005!!! Έπειτα αγωνίστηκε ο Τσιλιγκερίδης Κυριάκος, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει Χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ Παίδων 2004 και Χρυσό στο Kumite Παίδων 2004. Τελευταία συμμετοχή για την πρώτη μέρα ήταν αυτή του Τσιλιγκερίδη Παύλου, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις όλων κατακτώντας 2 Χρυσά μετάλλια -ΚΑΤΑ Παίδων 2003 και Kumite Παίδων 2003.

Απολογισμός πρώτης μέρας: 4 Χρυσά και 2 Χάλκινα! Την επόμενη μέρα συμμετείχε η Μπουλασίκη Άννα-Μαρία η οποία κέρδισε το Ασημένιο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ Γυναικών και το Χάλκινο στο Kumite Γυναικών. Τελικός Απολογισμός για τον σύλλογο της Βέροιας: 4 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 3 Χάλκινα Μετάλλια.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής Σιδηρόπουλος Ιωάννης, ο εκπαιδευτής Γεροντίδης Αθανάσιος, ο κ. Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος και ο κ. Τσιλιγκερίδης Χρήστος.

Προηγούμενες

Η διαδρομή για την συμμετοχή στην εθνική ομάδα Α/Γ

Πρωτιές για Καϊσίδου, Μισοκέφαλο στο Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Επόμενη