Συνεχίζουν στην ΑΕΚ Τσαούσης, Παπαδόπουλος

| |

Μετά τον Χριστόφορο Μπακαούκα, άλλοι δύο παίκτες- σύμβολα της ΑΕΚ, οι Φάνης Τσαούσης και Γιώργος Παπαδόπουλος, ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, δείχνοντας την πρόθεση τους να κλείσουν την καριέρα τους στην «Ένωση», κάνοντας δεκτή την πρόταση που τους έκανε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής για άλλα δύο χρόνια.

Και οι δύο παίκτες αποτελούν το σημείο αναφοράς της ομάδας χάντμπολ από τότε που ιδρύθηκε. Τσαούσης και Παπαδόπουλος βρέθηκαν χθες στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και συζήτησαν αναλυτικά με την διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους και δεν δυσκολεύτηκαν να δώσουν τα χέρια. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν προφορικά και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψουν και τυπικά το νέο τους συμβόλαιο. Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε και τον προπονητή, Γιάννη Αρβανίτη, ο οποίος υπολόγιζε και τους δυο παίκτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Σίγουρα νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και το γεγονός ότι θα είμαι για δυο ακόμη χρόνια παίκτης της ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτομαι αυτό αλλά το πώς θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Κάθε χρόνο στοχεύουμε ψηλά και αυτό θα κάνουμε και φέτος. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε όποιον στόχο βάλουμε».

Ο Φάνης Τσαούσης επεσήμανε: «Η ΑΕΚ για μένα είναι το σπίτι μου. Την πονάω την ομάδα και ειδικά μετά από τόσα χρόνια παρουσίας η παραμονή μου θα έλεγα ήταν μονόδρομος. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την φανέλα της ΑΕΚ. Δεν ξεχνάμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζεται προσπάθεια από όλους για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Στην ΑΕΚ αξίζει μόνο η κορυφή και όσον αφορά εμάς θα δίνουμε πάντα παραπάνω από αυτό που μπορούμε για την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας γιατί με την παρουσία και την στήριξη του μας δίνει ώθηση και δύναμη».

Προηγούμενες

Συζητά την παραμονή του ο Ντιέ

Παπαδόπουλος, Κοσκερίδης καταγγέλλουν Καραμελίδη

Επόμενη